Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A DogeCoin a legkedveltebb kripto a twitteren

A DogeCoin a legkedveltebb kripto a twitteren

Az Ethereum a twitteren a legkevésbé kedvelt öt kriptovaluta közül az első helyre került, míg a mém-token DogeCoin a leginkább kedvelt helyen zárt.

 

DogeCoin kedveltebb a twitteren, mint az Ethereum

A TRG Datacenters legújabb jelentéséből az derül ki, hogy 2021 januárja és 2022 januárja között a twitteren az öt legnépszerűbb kriptovaluta a Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), DogeCoin (DOGE), Ethereum (ETH) és Litecoin (LTC) volt. A jelentés rávilágít arra, hogy az 5 kriptovaluta közül 29%-os negatív indexxel az Ethereum volt a legnegatívabb hírű.
 
DogeCoin twitter I Cryptofalka Forrás: criptopato.com.br
 
Az ETH-tel kapcsolatos kritikák zöme az 1. rétegbeli alternatívákhoz viszonyított sebességével, valamint az energiaköltségeivel kapcsolatos. A Crypto Twitter csúcs Ether-negativitása akkor volt, amikor egy hiba miatt az Ethereum rövid időre két láncra szakadt 2021 augusztusának végén.
 
A bitcoin volt a második legnépszerűtlenebb, 27%-os összesített negativitási pontszámmal, ezt követi a cardano 16%-kal, majd a litecoin 8%-kal. 
 
A cég oly módon vizsgálta adatokat, hogy a negatív hangulatú tweeteket az alábbi kifejezések és az egyes kriptovaluták neve alapján elemezték; „Gyűlölet”, „átverés”, „csalódott” „csalódott”, „merülés”, „rossz”, „elveszett pénz” „veszteség”. A Dogecoin volt a közönség kedvence a közösségi média platformon. A népszerű mémcoinnal kapcsolatos összes tweet mindössze 6%-a tartalmazott valamilyen kedvezőtlen hangulatot. Ez azt jelenti, hogy a DogeCoin-nal kapcsolatos összes tweet 94%-a pozitív lefedettségű volt, ami a token közösségének erejét és összetartását mutatja a Crypto Twitteren.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 

 

Népszerű a Doge mém coin

A DogeCoin népszerűsége szorosan összefügg a közösségi média platform új tulajdonosával, Elon Muskkal. Musk döntése, hogy elfogadja a DOGE-t fizetésként a Tesla árukért, minden idők csúcsára emelte a pozitív hangulatot. Chris Hinkle, a TRG Datacenters technológiai igazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy a Twitter milyen különböző befolyást gyakorol a kriptoeszközök árára.
 
Mémcoinok I Cryptofalka Forrás: howtogeek.com
„A mémcoinok árfolyamát nagyrészben a lakossági befektetők mozgatják. A nagyobb devizák, például a bitcoin esetében a tweetek valójában késleltetett ármozgásokat mutattak, ami bizonyos fokú intézményi leanséget jelez. Ez azt jelenti, hogy a kis kapitalizációjú tokenek és általában az érmék egy nagyon valós jelenséget tapasztalnak az áringadozások terén, amelyeket a lakossági befektetők vezetnek" - mondta a technológiai igazgató.
A Twitter nemrégiben történő Musk általi felvásárlása egy inkább lakossági alapú kriptopiachoz vezethet és talán utat nyithat a kevesebb algoritmikus manipulációhoz és a lakossági befektetők új korszakának kezdetéhez.
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.90% $64,684.8
Ethereum ETH 2.36% $3,146.35
BNB BNB 2.18% $569.43
Solana SOL 3.83% $149.6
XRP XRP 4.04% $0.5272
Dogecoin DOGE 4.07% $0.1619
Cardano ADA 6.58% $0.5037
Litecoin LTC 4.31% $84.89
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!