Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A DogeCoin oldaná meg a Twitter hirdetési problémáját?

A DogeCoin oldaná meg a Twitter hirdetési problémáját?

A Twitteren a kripto hirdetések sokszor átverések és spam-ek, egyesek a DogeCoin használatával oldanák meg ezt a problémát. 

 

DogeCoin a twitter kripto csalások ellen

Mark Cuban milliárdos a dogecoin (DOGE) használatát javasolja a Twitter kripto hirdetési problémájának megoldására. A Twitter új tulajdonosa, Elon Musk úgy tűnik, támogatja az ötletet. Musk amikor megvette a Twittert megfogadta, hogy csökkenti a közösségi hálózat csalás problémáját.

DogeCoin I Cryptofalka Forrás: coingape.com

 
Vasárnap Marc Andreessen amerikai vállalkozó közzétett egy képernyőképet egy twitter felhasználóról, aki éppen ingyen kriptot reklámoz.
"Milyen algoritmus tudná elkapni az ilyen típusú tartalmat?" – kérdezte a twitteren Andreessen.
Mire a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk azt válaszolta, hogy „emberek”, vitát indítva el arról, hogyan lehetne a legjobban csökkenteni a platformon megjelenő kriptovaluta csalások és spamhirdetések számát. A milliárdos befektető, Mark Cuban volt az, aki egy meglehetősen szokatlan de akár működő megoldást javasolt. Amint azt a Cuban elmondta, a probléma megoldható, ha először hozzáadunk egy „optimistic rollup”-ot vagy 2. rétegű megoldást a dogecoinhoz (DOGE). 

[embed]https://twitter.com/mcuban/status/1520626794679963648[/embed]

Ha valaki szeretne közzétenni egy ilyen hirdetést a twitteren, akkor fedezetként 1 DOGE-t (érménként 0,13 dollár a cikk írásakor) kell letennie. Ezután, ha valaki megtámad egy bejegyzést, és az emberek megerősítik, hogy az spam, a bejegyzést megjelölők szétosztva megkapják a spamküldő dogecoin-ját. Ezt követően ugyannanak a felhasználónak már 100 DOGE-t kell biztosítania ahhoz, hogy további bejegyzéseket hozhasson létre. Annak aki megtámadja a bejegyzést szintén 1 dogecoin letételébe kerülne a jelölés. Ha azonban kiderül, hogy a bejegyzés nem spam, ezek a felhasználók veszítenék el a DOGE-jukat.
 
Más szóval, ez egy előrejelző rendszer, amely bár csekély, de mégis pénzbeli következményekkel jár a spamküldés megakadályozása érdekében. A felhasználók azonban gyorsan felhívták a figyelmet arra a lehetőségre, hogy a csalók általában némi vagyonnal rendelkeznek és egy ilyen pay-to-win rendszerben egyszerűen „kipályázhatják” a spamként megjelölt bejegyzéseket. Ennek ellenére Shibetoshi Nakamoto, a Dogecoin megalkotója dicsérte ezt a rendszert.
 

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.46% $64,697.97
Ethereum ETH -4.13% $3,412.64
BNB BNB -4.44% $581.3
Solana SOL -8.01% $133.95
XRP XRP -5.94% $0.4822
Dogecoin DOGE -9.43% $0.1201
Cardano ADA -9.79% $0.3722
Litecoin LTC -7.84% $71.62
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!