Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elindította a Grayscale alapkezelő a Solana Trust-ot

Elindította a Grayscale alapkezelő a Solana Trust-ot

A Grayscale kriptovaluta kezelőnek a Solana Trust a legújabb altcoin ajánlata, amely idén debütált Chainlink, Decentraland és Basic Attention Tokenek mellé.

 

Elérhető a Grayscale Solana Trust

A Grayscale Investments ma délelőtt elindította Grayscale Solana Trust nevű alapját, amely passzív kitettséget kínál a befektetőknek a Solana hálózat SOL kriptovalutájával. A SOL 6%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Piaci kapitalizációja kissé visszaesett a hónap elején 77 milliárd dolláros történelmi csúcsról 66 milliárd dollárra. Ennek ellenére majdnem megduplázódott szeptember eleje óta, és több mint 13 000%-kal nőtt az év eleje óta.
 
Grayscale Solana Trust I Cryptofalka Forrás: https://cryptonews.com/
 
A Solana Trust 9,5 millió dollárt kezelt, amikor ma reggel nyilvánosan elindult. A cég vezérigazgatója, Michael Sonnenshein elmondta, hogy a ügyfeleik körében egyre nagyobb az érdeklődés a különféle típusú digitális eszközök iránt. Csak ebben az évben a cég indította a Basic Attention Token (BAT), a Chainlink (LINK), a Livepeer (LPT), a Decentraland (MANA) és a Filecoin (FIL) alapját.
 
A Grayscale Decentraland Trust „nagy érdeklődést” tapasztalt a cég ügyfelei részéről – nyilatkozta Sonnenshein
„Az első sorban álltunk a kriptovaluták általános elfogadásában, és egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy a befektetők diverzifikálják kitettségüket az olyan digitális eszközökön, mint a Bitcoin és az Ethereum” – mondta egy sajtóközleményben.
A Solana hálózat és kriptovalutája a SOL, jelentősen nőtt 2021-ben. Az ár az év eleji 1,84 dollárról több mint 200 dollárra nőtt. Valójában a SOL felülmúlta a Bitcoint és az Ethereumot októberben. A DeFi és az NFT-k iránti gyorsan növekvő érdeklődés, valamint az Ethereum magas tranzakciós díjai, nagy kereskedési volument hozott a Solana hálózatra.
 
Anatolij Jakovenko, a Solana társalapítója nem tudott részleteket új fejlesztésekről és a hálózat közelgő nagyobb projektjeiről, amikor a portugáliai Breakpoint konferencián egy exkluzív interjú során nyilatkozott.
"Nincs hatalmas jelentős változás az ütemtervben vagy bármi ehhez hasonló" - mondta, majd hozzátette: "Én mérnökként azért utálom az ütemterveket, mert nagyon nehéz bármit is megjósolni két héten túl."

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.06% $61,178.07
Ethereum ETH -1.46% $2,995.2
BNB BNB -0.60% $529.15
Solana SOL -0.04% $131.84
XRP XRP -0.76% $0.4907
Dogecoin DOGE -2.59% $0.1489
Cardano ADA -1.94% $0.442
Litecoin LTC 0.30% $78.97
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!