Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Saga folytatódik: érkezik az új Solana okostelefon

A Saga folytatódik: érkezik az új Solana okostelefon

A Solana Mobile a Saga utódjának piacra dobását tervezi, ugyanis az eredeti eszköz teljes készlete elfogyott, miután a felhasználók felismerték és kiaknázták az eszközzel járó airdrop lehetőségeket.

Már nyitva az előrendelés!

Érdekel gomb I Cryptofalka

Új külsővel, de megszokott funkciókkal érkezik a Solana Mobile

Az új eszközről még keveset tudunk, de a CoinDesk beszámolója alapján következő Solana okostelefont új hardverrel, de a Sagá-ban már meglévő funkciókkal dobják piacra: egy egyedi Android szoftver adja majd az alapot, emellett számíthatunk egy biztonságos beépített tárcára és külön dapp-store-ra is. Az eszköz így megtartja az alapvetően crypto és NFT felhasználásra optimalizált jellegét.

saga-solana.webp

Ha szeretnél rendelni a Solana legújabb okostelefonjából, akkor itt tudod azt megtenni.

A Saga kezdeti eladásai nem voltak bíztatóak

Az OSOM és a Solana Mobile közös projektjeként az eredeti Solana Saga 2023 májusában került piacra, 1000$-os áron. Annak ellenére, hogy a Decrypt beszámolója prémium Android csúcstermékként jellemezte, az eszköz eladásai eleinte jócskán alulmúlták a hozzá fűzött reményeket, így a cég négy hónap múlva 400$-ra csökkentette a Saga árát.

"Legalább 25 000 - 50 000 eszköz eladására lenne szükség ahhoz, hogy kialakuljon egy valóban elkötelezett felhasználóbázis, akik számára érdemes applikációkat fejleszteni." - nyilatkozta ekkor Anatoly Yakovenko, a Solana társalapítója.

bonk-solana I cryptofalka.webp

Egy meme token mentette meg a Saga szériát

2023 vége kedvező fordulatot hozott a Saga életében. A telefonhoz ajándékként érkező BONK meme token ára hirtelen kilőtt, így decemberre az összes telefon elfogyott, hiszen a kereskedők rájöttek, hogy pusztán a token csomag értéke önmagában magasabb mint a Saga piaci ára. 

“A célunk továbbra is az, hogy megismerjük a közösség elvárásait és igényeit, és erre alapozva dönthessünk a következő lépésekről.” - nyilatkozta a Solana Labs képviselője.

A következő lépés pedig airdropok sorozata volt: token csomagok és NFT-k kerültek a Saga tulajdonosok tárcájába. Ilyen NFT drop volt például a Saga Monkes, amit jelenleg több mint 1000 dolláros floorprice-on  kereskednek.

Annak ellenére, hogy a Saga mellé járó 30 millió BONK token összértéke hatalmasat zuhant - körülbelül 420$ környékén mozog -, a bontatlan eszközöket még mindig csillagászati összegekért kínálják az ebayen. 

Nem csak a Solana próbálkozik okostelefonokkal

Az Ethereum (ETH) alapú okostelefon előértékesítése korábban nagy sikert aratott. Az első 50, okosszerződések hálózatán alapuló operációs rendszerrel ellátott mobilkészülék 24 órán belül elfogyott.

Az Ethereum okostelefon számos beépített eszközzel rendelkezik a fizetések kezelésére, valamint az üzenetek fogadására és küldésére. Emellett a mobilkészülék tartalmazza az Ethereum Name Services (ENS) integrációját, így a felhasználók könnyebben tudnak fizetni. Emellett támogatja az Ethereum Virtual Machine-t (EVM) és a Layer 2 skálázó hálózatokat.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.95% $65,805.83
Ethereum ETH -3.69% $3,455.58
BNB BNB -1.43% $596.97
Solana SOL -7.46% $137.73
XRP XRP 0.56% $0.494
Dogecoin DOGE -9.57% $0.1225
Cardano ADA -7.80% $0.3807
Litecoin LTC -5.90% $73.58
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!