Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Érkezik a Pesohoz kötött stable coin

Érkezik a Pesohoz kötött stable coin

A Tether pesóhoz kötött stablecoint dob ​​piacra az Ethereum láncon, a Tron-on és a Polygon-on is. Több peso-fedezetű stablecoin indulhat.

 

Sok volt a bizonytalanság

A stabil érmék körüli piaciot számos probléma és bizonytalanság vette körül az utóbbi időben. Mindeközben a Tether (USDT) új digitális eszközt dobott piacra, amely a mexikói Pesohoz lesz kötve. Egyenlőre Ethereum (ETH), Tron (TRX) és Polygon (MATIC) hálózatokon lesz elérhető ez a lehetőség.

A  Tether megemlítette, hogy a token MXNT jelzéssel fog rendelkezni. Továbbá azt is jelezték, hogy az újítás csatlakozik a Tether fiatpénzhez kötött stabil érméinek listájához. Ez magában foglalja a már meglévő dollárhoz kötött USDT-t, az euróhoz kötött EURT-t és a kínai jüanhoz kötött CNHT-t.

Érkezik a Pesohoz kötött stable coin Forrás: pymnts.com

A mexikói vállalatok blokklánc és kriptovaluta keresletéről szóló adatokra hivatkozva a stablecoin kibocsátó úgy véli, hogy egyedülálló lehetőség kínálkozik arra, hogy a régión belül olcsóbb eszköztranszfert biztosítson. He sikerül ezt megvalósítani, az várhatóan jelentős bevételtöbbletet fog eredményezni a Tether számára.

A Tether technológiai igazgatója, Paolo Ardoino szerint a kriptohasználat növekedése Latin-Amerikában alapozta meg a „terjeszkedésre” vonatkozó döntésüket. Kifejtette továbbá, hogy a pesóhoz kötött stabil érme bevezetése lehetőséget ad a mexikóiak számára a kényelmes értéktárolásra.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

MXNT Ticker alatt fog futni

Ardoino úgy véli, hogy: „Az MXNT minimálisra csökkentheti a volatilitást azok számára, akik fiatról digitális pénznemre szeretnék átváltani eszközeiket és befektetéseiket.”

A csapat azt is kiemelte, hogy a lépés hozzáadott értéket képvisel a feltörekvő piachoz, mivel tesztelési terepet biztosít az új kriptohasználók bevonásához a régióban és precedenst teremthet több Peso-hoz kötött stabil érme piacra dobására is.

Érkezik a Pesohoz kötött stable coin Forrás: cryptoonliner.com

Május elején az USDT is a gyengülés jeleit mutatta. Ennek az volt a fő oka, hogy a bizalom megrendült elsősorban az algortmikus stablecoinok irányába. Ugyanakkor ez kihatott a "klasszikus" stablecoinokra is. Néhány nagyobb kriptotőzsdén az USDT 0,99 dollár alá zuhant. A Tether technológiai igazgatója azonban biztosította a közösséget, hogy képesek ellenállni 300 millió USDT token egy nap alatt történő beváltásának "egy izzadságcsepp nélkül".

 

Összefoglalva

Ugyanezen a napon a cég közleményében bejelentette 1 milliárd USDT átutalását a Tron blokkláncából az Ethereum and Avalanche-ba (AVAX). A lánccserét a TerraUSD (UST) közelmúltbeli összeomlása miatti piaci pánik közepette jelentették be. Nem minden országban van kiterjedt pénzügyi rendszer, éppen ezért a kriptovaluták és stablecoinok elterjedése robbanászerűen növekedhet a közeljövőben. 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.41% $64,525.61
Ethereum ETH 0.78% $3,089.05
BNB BNB 1.86% $560.95
Solana SOL 5.85% $147.24
XRP XRP 0.38% $0.5031
Dogecoin DOGE 1.78% $0.1532
Cardano ADA 4.09% $0.4736
Litecoin LTC 0.14% $81.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!