Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Itt az ideje végre komolyan venni a Toncoin-t?

Itt az ideje végre komolyan venni a Toncoin-t?

A Pantera Capital kockázati tőkebefektető cég megduplázza a TON tokenre tett tétjét, nem sokkal azután, hogy az év elején az eddigi legnagyobb befektetését eszközölte a tokenbe.

Az egyik legnagyobb kockázati tőkebefektető cég újra a TON mellett teszi le a voksát

A Pantera kriptokockázati tőkebefektető cég pénzt gyűjt egy új alaphoz, amely kifejezetten a The Open Network coinjába fektet be, megduplázva ezzel a altcoinra tett korábbi befektetéseit.

A "Pantera TON Investment Opportunity" névre keresztelt alap célja, hogy tőkét gyűjtsön további TON tokenek vásárlására. A The Block hozzájutott egy e-mailhez, amelyet a Pantera a hét elején küldött a potenciális befektetőknek. 

Az érdeklődőket arra kérték, hogy június 21-ig jelezzék érdeklődésüket egy űrlapon keresztül, hogy biztosítsák az alapban való részesedésüket. Az űrlap megjegyzi, hogy a minimális befektetés támogatónként 250 000 dollár.

A Pantera bullish a Toncoin jövőjét illetően

A Pantera új TON-alapja nem sokkal azután jött létre, hogy a cég 2003-as alapítása óta a legnagyobb befektetést hajtotta végre a TON-ban. Akkoriban a Pantera nem hozta nyilvánosságra az üzlet feltételeit, de a sajtóorgánum által látott e-mail megjegyzi, hogy a befektetés a TON tokenbe "az azonnali árhoz képest jelentős árengedménnyel" történt márciusban. A Pantera később, májusban jelentette be hivatalosan a befektetést.

A legutóbbi TON-alappal a Pantera úgy tűnik, hogy nagyon bullish a token potenciáljával kapcsolatban. 

"Úgy véljük, hogy a TON hálózat még korai stádiumban van, és izgatottan várjuk, hogy a Telegram felhasználói bázisa hogyan fogadja el az ökoszisztémát és az új funkciókat" - mondta Ryan Barney, a Pantera partnere a múlt hónapban.

A Telegram továbbra is támogatja a TON blokkláncot

A TON blokkláncot, amelyet korábban Telegram Open Network néven ismertek, eredetileg a Telegram indította el. A vállalat azonban kivonult a projektből, miután az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete 2019-ben azt állította, hogy a Telegram "Grams" nevű tokenjeinek értékesítése sérti a szövetségi értékpapírtörvényeket.

2020-ban a Telegram és leányvállalata, a TON Issuer Inc. beleegyezett, hogy több mint 1,2 milliárd dollárt visszafizet a befektetőknek, és 18,5 millió dolláros polgári jogi bírságot fizet.

Telegram TON I Cryptofalka

A nyílt forráskódú közösség ezután önállóan folytatta a TON blokklánc fejlesztését, de a Telegram továbbra is támogatta a hálózatot. Az év elején az üzenetküldő óriás bevezetett egy hirdetési bevétel-megosztási rendszert a csatornatulajdonosok számára, amely kizárólag a TON tokenben fog fizetni, és 50/50 arányban osztja meg a bevételt a platform és a csatornaüzemeltetők között.

Hihetetlen ütemben növekszik a TON ökoszisztéma

A TON blokklánc felhasználók és tranzakciók száma az utóbbi időben gyorsan nőtt. A Tether USDT stabilcoinja áprilisban szintén a TON hálózaton indult el. Az USDT elfogadása a hálózaton gyorsabb volt, mint bármelyik korábbi blokkláncon: kevesebb mint két hónap alatt több mint 400 millió USDT volt forgalomban - írja a Pantera az e-mailben.

A Telegram játék minialkalmazások szintén figyelemre méltó növekedést tapasztaltak, amely minden korábbi kriptojátékot felülmúlt, írta a Pantera. 

A cég összehasonlította a Notcoint és a Hamster Kombatot az Axie Infinityvel, és elmondta, hogy a Notcoin az indulását követő öt hónap alatt 35 millió játékost és körülbelül 10 millió napi aktív felhasználót ért el, míg a Hamster Kombat 100 millió játékost és 40-45 millió napi aktív felhasználót. Ezek a számok azonban tartalmazhatnak botokat is.

Izgalmas időszak elé nézhet a Toncoin

Összességében, a TON hálózat közelmúltbeli vonzerejét tekintve, a TON token a kilencedik legnagyobb kriptopénzzé nőtte ki magát, több mint 17,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. Egy TON jelenleg 7 dollár körül mozog.

Ami a Panterát illeti, a közel 5 milliárd dollárnyi kezelt vagyonnal rendelkező kockázati tőkebefektető cég jelenleg is egy 1 milliárd dolláros új kripto alapot épít, amely kockázati tőkébe, korai fázisú tokenekbe, különleges lehetőségekbe és likvid tokenekbe fektet.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.16% $66,538.17
Ethereum ETH -0.91% $3,452.7
BNB BNB -2.48% $579.68
Solana SOL -1.56% $176.02
XRP XRP 0.11% $0.5995
Dogecoin DOGE -2.44% $0.1342
Cardano ADA -3.60% $0.4193
Litecoin LTC -3.93% $71.27
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!