Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Travala utazási platformon már Toncoinnal is fizethetsz

A Travala utazási platformon már Toncoinnal is fizethetsz

A Telegram Open Network felhasználói már több mint 230 országban használhatják tokenjeiket szállodai foglalások, repülőjegyek, túrák és kirándulások lefoglalására.

Újabb izgalmas együttműködés: Travala x Telegram Open Network

A Travala, egy innovatív kripto-alapú utazásfoglalási cég bejelentette, hogy együttműködik a Telegram Open Networkkel, ami lehetővé teszi a Toncoin (TON) tulajdonosai számára, hogy a tokenjeikkel repülőjegyeket, szállodákat és utazásokat foglaljanak.

A Travala összesen 127 fizetési módot fogad el az utazásfoglaláshoz, a cég már támogatja az olyan piaci óriásokon keresztüli fizetést is, mint a bitcoin (BTC), XRP, Solana (SOL), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák. Az új integráció bejelentésekor Juan Otero, a Travala vezérigazgatója elmondta:

„A kriptopénzek tömeges elfogadása iránti elkötelezettségünket folytatva örömmel lépünk partnerségre a Toncoinnal, hogy elősegítsük a kriptoközösség növekedését, és egy új, valós felhasználási lehetőséget hozzunk a TON számára.”

Blokklánc az utazási ágazatban: Újszerű felhasználási esetek

Ahogy az utazási ágazat igyekszik alkalmazkodni a digitális korszakhoz, a blokklánc és a digitális eszközök ágazatában új megoldások jelennek meg, amelyek jobb ügyfélélményt és nagyobb pénzügyi hatékonyságot biztosítanak.

2023-ban a Sleap, egy mesterséges intelligencia (AI) által támogatott utazási foglalási platform bejelentette együttműködését a Camino hálózattal, amely a légiközlekedési ágazat számára egy L1 blokklánc megoldást kínál.

Az együttműködés célja, hogy személyre szabott utazási foglalásokat készítsen az ügyfelek számára, és közvetlenül a tárcán belüli ajánlatokat nyújtson, miközben a Camino hálózat architektúráját kihasználva egyúttal univerzális üzenetküldési szabványt hoz létre a szállodák, a légitársaságok és a helyi idegenvezetők számára.

Az olyan projektek, mint a GroundSync, szintén megpróbálják csökkenteni a légitársaságok költséges késéseit azáltal, hogy blokklánc segítségével dokumentálják a kereskedelmi repülőgépek üzemanyag-utántöltési és karbantartási folyamatainak minden egyes aspektusát a járatok között. Ez nagymértékben csökkentené a kifutópályák átfutási idejét, és növelné a kommunikációs redundanciák és késések által erodált haszonkulcsot.

Egyedi japán utazási élmények NFT-k által

Nemrégiben, februárban a Japan Airlines bejelentette a Kyoko NFT projekt elindítását. Az NFT-gyűjtemény különleges hozzáférést biztosít a tulajdonosoknak olyan egyedi japán utazási élményekhez, amelyek nem szerepelnek a mainstream utazási foglalási irodák és utazási túrákat szervező cégek listáján.

Az egyik NFT lehetővé teszi, hogy a jogosultak két napot egy történelmi szamurájkastélyban töltsenek egy 400 éves történelemre visszanyúló szamuráj családdal.

Egy másik Kyoko NFT pedig lehetőséget ad a jogosultaknak arra, hogy a Tanegashima Space Art fesztiválon Yasuhiro Chida japán fényművésszel együtt alkossanak és állítsanak ki műalkotásokat. Ennek az NFT-nek a birtokosai a közös műalkotásból származó nyereségből is részesedhetnek.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.40% $61,320.38
Ethereum ETH -0.47% $3,384.34
BNB BNB 0.01% $574.51
Solana SOL 7.35% $135.66
XRP XRP 0.78% $0.4781
Dogecoin DOGE 1.59% $0.1228
Cardano ADA 2.40% $0.3882
Litecoin LTC -1.73% $70.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!