Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Listázza az LBank a Hungarian Vizsla Inu-t

Listázza az LBank a Hungarian Vizsla Inu-t

Új mérföldkőhöz érkezik a Hungarian Vizsla Inu. Az egyszerre befektetési és jótékonysági célokat kínáló HVI-t most az LBank listázza.

 

Bizalmat szavaz az LBank a HVI-nek

A Hungarian Vizsla Inu az egyik legnagyobb digitális tőzsdére kerül, ahol eddig magyar kriptovalutát jegyeztek. Az LBank nemrégiben helyet kapott a CoinMarketCap top 25-ös tőzsde toplistájában, amit jó hírnevének, a szolgáltatás színvonalának és forgalmának is köszönhet. Több, mint 6 millió felhasználója napi 1 milliárd dolláros forgalmat bonyolít le, az ő látóterükbe kerülhet most be a népszerű magyar kriptovaluta. 

HVI LBank I Cryptofalka

 

A 2015-ben alapított hongkongi székhelyű LBank elsősorban az ázsiai piacot szolgálja ki, de a világ minden tájáról elérhető a befektetők számára. A HVI/USDT pár kereskedése a március 3-i hivatalos bejelentést követően március 7-én kezdődik. A tavaly májusban indított magyar tokent 2021 nyár végén listázták először centralizált tőzsdén. Nem telt el sok idő, mégis a csapat immáron már ötödik alkalommal jelentheti be az újabb listázást.

"Ez az eddigi legkomolyabb tőzsde, amire bekerültünk, igy jelentős növekedést remélünk, a közvetlen célunk azonban nem ez. Minél több tőzsdén jelen vagyunk, annál többen ismerik meg a projektünket és a saját fejlesztésű NFT (Non-Fungible Token) piacterünket. Ebben minden új elismert tőzsde komoly tényező lehet." – nyilatkozta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Kádár Dániel. 

 

HVI LBank I Cryptofalka

 

Jótékonyság NFT-kbe zárva

A HVI felhasználási lehetőséggel, vagy ahogyan a kriptovilágban mondani szokták, utilityvel is bír, mégpedig az NFT szegmensben. Az NFT a tulajdonjog nyilvántartásának új, intézményektől és más szervezetektől független módja. Digitális tanúsítványként tudjuk elképzelni az NFT-ket, melyek egyedi digitális tartalmak eredetiségének igazolásához hasznosak. Nem véletlen, hogy a tavalyi évben az NFT a legerősebb befektetési trendek közé tartozott és még idén is őrült ütemben fejlődik és tör előre. A Hungarian Vizsla Inu tokent “üzemanyagként” használó VizslaMarket a menhelyeket és az állatkerteket vezeti be erre a gyümölcsöző piacra. Legújabb partnerük Közép-Európa egyik legnagyobb tengeri akváriuma, a Tropicarium. 

"Megtiszteltetés, hogy az LBankon listáznak, hiszen igazi felsőkategóriás tőzsdéről van szó. A tervünk továbbra is az, hogy újabb és egyre elismertebb tőzsdékre kerüljünk be." - árulta el Kádár Dániel. 

Összegezve

A Shiba Inu-hoz hasonló módon mémcoin-ként indult magyar projekt célja, hogy nemzetközi szinten is helytálló altcoinná váljon. Mivel a HVI token iránt kezdettől fogva nagy a nemzetközi érdeklődés, talán nincsennek is olyan messze céljuktól. Amennyiben a te érdeklődésed is felkeltette a projekt, az alábbi weboldalak bármelyikén eléred őket:

Website: https://vizslainu.com/ 
NFT Market: https://vizslamarket.io/ 
Telegram: https://t.me/hungarianvizslainucoin 
Instagram: https://instagram.com/hungarian_vizsla_inu_official 
Twitter: https://twitter.com/hunvizslainu 
Facebook: https://www.facebook.com/groups/188822129774638 
Reddit: https://www.reddit.com/r/Hungarianvizslainu/ 

További információ: Kádár Dániel  – gazdasági és jótékonysági menedzser, Hungarian Vizsla Inu (HVI), [email protected] 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.46% $67,406.24
Ethereum ETH -4.31% $3,704.64
BNB BNB -2.25% $596.17
Solana SOL -5.19% $165.72
XRP XRP 0.67% $0.5301
Dogecoin DOGE -2.66% $0.1619
Cardano ADA -3.79% $0.4623
Litecoin LTC -0.44% $85.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!