Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Miben jobb a Privacy Pools, mint a Tornado Cash?

Miben jobb a Privacy Pools, mint a Tornado Cash?

A Tornado Cash korai közreműködője egy új kriptomixert épített Privacy Pools néven, amely a szabályozók aggályait kezeli.

 

Továbbfejlesztették a Tornado Cash-t?

Ameen Soleimani, a Tornado Cash egyik korai közreműködője azt állítja, hogy a Privacy Pools segítségével kijavította a kriptomixer hibáit. Az új mixer Zero-Knowledge (ZK) Proof-ot használ, amelyen keresztül a felhasználók be tudják bizonyítani, hogy a kifizetéseik nem részei a tiltott tranzakcióknak.

A decentralizált autonóm szervezet (DAO), a MolochDAO támogatta a fejlesztőket a Privacy Pools létrehozásában, Vitalik Buterin ötletéből merítve ihletet. Az Ethereum társalapítója javasolta a Stealth Wallet-eket is, amelyek az Ethereum-on adatvédelmi szolgáltatásokat nyújthatnak.

Privacy Pools | Cryptofalka defiguide.ch

 

Soleimani normalizálni akarja a blokklánc-felhasználók adatvédelmét. A következőket mondta a Wired-nek:

"A célom egy olyan adatvédelmi eszköz, amelyet amerikai állampolgárként is használhatok. Mindig is ez volt a célom - ez volt a cél, amikor a Tornado Cash-t létrehoztuk. A barátaim és én úgy gondoljuk, hogy az adatvédelem normális. Egy nap te is így fogod látni."

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A Privacy Pools demó

A Privacy Pools demó verziója már elérhető, és Soleimani megosztott egy oktatóvideót, amelyben elmagyarázza a mixer működését. De figyelmeztet: "Ez nem egy "tedd bele az összes pénzed" típusú indítás". Ez egy kísérleti kód, amelyet nem auditáltak. Ráadásul a csapat még néhány hibát is próbál megoldani.

https://twitter.com/i/status/1632089405220442116

 

 

Szabályozási nehézségek

A Privacy Pools bemutatójának elindításával a fejlesztő beszélgetést kíván kezdeményezni, hogy "segítsen a szabályozóknak megérteni az adatvédelem és a szabályozás közötti potenciálisan vonzóbb egyensúlyt, amelyről néhány hónappal ezelőtt még azt sem tudtuk, hogy létezik".

Amikor a Wired megkérdezte, hogy az amerikai szabályozók fogékonyak lesznek-e az ötletre, azt mondta, nem bízik ebben. Megosztja, hogy az érzés kölcsönös a kriptoközösség körében.

A szabályozók a Tornado Cash-t a kiberbűnözésből származó pénzmosás elősegítése miatt szankcionálták megfelelő kockázatkezelés és pénzmosás elleni ellenőrzések nélkül. Nevezetesen, az Axie Infinity hackerek a Tornado Cash-t használták a pénzek elszivattyúzására. Később a holland hatóságok letartóztatták a fejlesztő Alex Pertsev-et.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.83% $64,289.66
Ethereum ETH 0.16% $3,081.62
BNB BNB 1.07% $557.69
Solana SOL 3.67% $143.7
XRP XRP -0.61% $0.4972
Dogecoin DOGE 0.40% $0.151
Cardano ADA 3.10% $0.4697
Litecoin LTC -0.76% $80.9
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!