Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
PancakeSwap belép a GameFi piacra a Pancake Protectors-al

PancakeSwap belép a GameFi piacra a Pancake Protectors-al

Így tervezi forradalmasítani a blokklánc játékipart a PancakeSwap saját BNB alapú GameFi játéka a Pancake Protectors.

 

GameFi játék a PancakeSwap új dobása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) világa folyamatosan fejlődik és a PancakeSwap, az egyik vezető decentralizált tőzsde kétségkívül az innováció élén áll. Most pedig a PancakeSwap bejelentette betörését a GameFi játékok világába is. Ez a feltörekvő szektor a játékot és a digitális pénzügyeket ötvözi, így a felhasználók számára szórakoztató, de kifizetődő élményt nyújtva.

A PancakeSwap május 29-én jelentette be, hogy egy BNB GameFi protokollal, a Mobox-szal együttműködve elindít egy stratégiai GameFi játékot. A „Pancake Protectors”  névre keresztelt új alkotással a PancakeSwap célja, hogy kiterjessze a felhasználói interakcióját a platformjával. A "Pancake Protectors" bevezetése az esport és a pénzügyek egyre növekvő kereszteződésének bizonyítéka, és megnyitja az utat a DeFi további innovációs fejlesztési előtt.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Pancake Protectors játék mechanikája és a CAKE szerepe

A Pancake Protectors játék mechanikájába bele billantva a játék a MOBOX MOland Defense Game-jéből merít ihletet. A játékosok a parancsnokok szerepébe bújnak és hősöket állítanak össze, hogy megküzdjenek egy stratégiai "tornyos játék" különböző szintjein. De ami megkülönbözteti a "Pancake Protectors"-t a hagyományos játékoktól, az a PancakeSwap natív tokenjének, a CAKE-nek a beépítése a játékba.

A játék ugyanis különféle felhasználási módokat integrál a CAKE tokenekhez, egyedi dimenziót biztosítva a játékmenetnek. A játékosok CAKE tokenek felhasználásával felgyorsíthatják a szintlépés folyamatát vagy a játékon belül valutát vásárolhatnak. De akár erőforrásokat vagy új játékszinteket is felszabadíthatnak a PancakeSwap saját tokenjével. A játékon belüli piactér pedig lehetővé teszi a hősök és erőforrások kereskedelmét, ezzel tovább népszerűsítve a CAKE játékon belüli funkcióit. Ezek az ötletek a játék és a pénzügyek bonyolult keverékét mutatják be, lebilincselő élményt biztosítva a játékosoknak, miközben ösztönzik a CAKE tokenek használatát.

pancake protectors I Cryptofalka

 

A PancakeSwap evolúciója

A PancakeSwap 2020-as indulása óta a kriptotér egyik legnépszerűbb decentralizált tőzsdéjévé vált. Ma már 462 milliárd dolláros kereskedési forgalommal és több, mint 2,5 milliárd dollárnyi lekötött tőkével a PancakeSwap a DeFi ökoszisztéma egyik vezető szereplője. A "Pancake Protectors" elindítása pedig új fejezetet jelent a PancakeSwap életútjában, amely a GameFi izgalmas világába való belépést is jelenti. A CAKE token kreatív felhasználásával valamint egyedi, magával ragadó játékélményével a PancakeSwap tovább feszegeti a határokat a DeFi térben, megmutatva innovációját és alkalmazkodóképességét ahhoz.

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.14% $65,483.62
Ethereum ETH 2.91% $3,542.67
BNB BNB 2.02% $604.17
Solana SOL 2.88% $140.71
XRP XRP 0.10% $0.4942
Dogecoin DOGE 2.40% $0.1256
Cardano ADA 4.46% $0.395
Litecoin LTC 1.15% $74.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!