Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Reddit éppen kinyírja a saját tokenjeit

A Reddit éppen kinyírja a saját tokenjeit

A Reddit szabályozási és "erőforrás-ellátási" aggályok miatt törli tokenjeit, a MOON és a BRICK árai pedig zuhannak.

A Reddit felfüggeszti kriptós jutalmazási rendszerét

A Reddit megszabadul a kripto-alapú "Community Points" tokenjeitől. A tokeneket három évvel ezelőtt indították el, hogy a Reddit-felhasználókat jutalmazzák a közösségi médiaplatformhoz való minőségi hozzájárulásért, de az oldal november 8-ig teljesen kivezeti őket. Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

A Reddit közösségi pontjai ERC-20-as tokenek, amelyeket eredetileg az Ethereum hálózaton minteltek, de később átkerültek az Arbitrum hálózatra. A tokeneket a Redditen különböző előnyökre lehetett beváltani, például jelvényekre, emotikonokra, GIF-ekre és más funkciókra.

A MOON és a BRICK tokenek árai zuhannak

A tulajdonosok rohamosan szabadulnak meg a tokenektől, a MOON és a BRICK árai zuhanórepülésben csökkentek. A MOON (az r/Cryptocurrency subredditről) közel 86%-ot esett, míg a BRICK (az r/FortniteBR-ről) az elmúlt 24 órában körülbelül 51%-ot zuhant a CoinGecko adatai szerint.

Miért van, hogy a Reddit, amely miközben több millió felhasználóval futtatta fel a Collectible Avatar NFT-ket, mégis hirtelen visszalép az egyik legfontosabb kripto integrációjától? reddit kriptovaluta moon brick I Cryptofalka

"A szükséges erőforrások sajnos túl sokat vettek ki a vállalatból ahhoz, hogy indokolhatóak legyenek" - mondta Tim Rathschmidt, a Reddit termékkommunikációs igazgatója.

"A szabályozási környezet azóta tovább növelte ezt az erőfeszítést" - tette hozzá Rathschmidt, utalva ezzel az Egyesült Államokban érvényes, nem egyértelmű kriptopiaci irányelvekre.

Vegyes érzelmekkel fogadták a Redditorok a döntést

A rengeteg közösségi ponttal a zsebükben rendelkező redditorok vegyes érzelmekkel fogadják a platform döntését. "Végre elmennek a crypto shillek, és elkezdenek majd jó posztok is megjelenni" - írta egy felhasználó a hírre reagálva.

"Az emberek viselkedése a sub[reddit]-en elég drasztikusan megváltozott, miután megjelentek a pontok" - írta egy felhasználó a FortNite BR subredditen. "Talán ennek a változásnak pozitív hatása lesz, és azok a felhasználók, akik csak a pontok miatt voltak itt, lassan elmennek. Inkább kevesebb felhasználót látnék a subon, mint több ezer farmolót".

Bár a Reddit feladja néhány blokklánc tervét, úgy tűnik, a kripto támogató felhasználók megnyugodhatnak, hogy legalább az NFT avatárjaik a blokkláncon maradnak - egyelőre.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.81% $64,304.74
Ethereum ETH -0.33% $3,074.53
BNB BNB 0.63% $556.91
Solana SOL 3.38% $143.73
XRP XRP -0.79% $0.4967
Dogecoin DOGE -0.03% $0.1509
Cardano ADA 2.88% $0.4696
Litecoin LTC -0.94% $80.83
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!