Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Reddit is NFT marketplace-t indít

A Reddit is NFT marketplace-t indít

Az új Reddit marketplace lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre meghatározott áron blokklánc alapú profilképeket vásároljanak.

 

A Reddit NFT-k licencjogokat adnak a tulajdonosoknak

A Reddit július 7-én bejelentette egy új, NFT alapú avatar marketplace bevezetését, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre meghatározott áron blokklánc alapú profilképeket vásároljanak. A közösségi oldal továbbá azt is közzétette, hogy nincs szükség kriptovaluta pénztárcára a vásárláshoz; tehát elegendő a hitel- vagy bankkártya használata, a tárolásra pedig a Reddit által kínált pénztárca bárki számára hozzáférhető lesz.

A közösségi hálózati platform azt is közölte a nyilvánossággal, hogy 90 egyedi dizájnt fog piacra dobni, és több tízezer nem helyettesíthető token (NFT) lesz megvásárolható ebben a korai hozzáférési időszakban. A vállalat elmondása szerint, ha egy felhasználó megvásárolja valamelyik limitált kiadású NFT-jüket, akkor megkapja a licencjogot, hogy avatarként használja azt, nemcsak a Reddit-en, hanem az interneten is.

Reddit | Cryptofalka techentice.com

 

Ezek a jogok azonban nem olyan átfogóak, mint azok, amelyek a Yuga Labs Bored Ape Yacht Club gyűjteményéből származó NFT-hez tartoznak, amely például lehetővé teszi a birtokosnak, hogy termékeket és televíziós műsorokat készítsenek az általuk megvásárolt bored ape alapján. Ezen túlmenően testre szabhatják avatarjuk megjelenését az avatar készítőben elérhető egyéb ruhadarabok kombinálásával. Arra is van lehetőség az avatar beállításánál, hogy „ragyogjon" az adott felhasználó megjegyzései mellett azokban a közösségekben, amelyekben részt vesz.

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

A Reddit nem most foglalkozik először NFT-kkel

Nem ez az első alkalom, hogy a Reddit NFT-kkel foglalkozik. Az év elején a cég elkezdte tesztelni azokat a funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen Ethereum alapú NFT-t beállíthassanak profilképként a felhasználók. Ez mindössze néhány héttel azután történt, hogy a Twitter bevezetett egy nagyon hasonló opciót.

Annak érdekében, hogy ezeket az avatarokat a blokkláncra tudja helyezni és mintelhetővé tegye őket, a Reddit partnerséget kötött a Polygon-nal, egy Ethereum kompatibilis blokklánccal. Amint már említettük, a felhasználók tárolhatják és kezelhetik ezeket az NFT-ket a Reddit saját blokklánc-pénztárcájával, amelyet Vault-nak hívnak, és amely a vállalat natív alkalmazásában megtalálható.

Reddit | Cryptofalka thelayer.xyz

 

Végül érdemes megemlíteni, hogy a kriptoterület növekedésének egy része az elmúlt tíz év során a folyamatos híreknek és fejlesztéseknek, valamint a kripto kommunikációs platformokon, például a Reddit-en fellelhető "Subreddits"-ek élénk közösségének köszönhető, amelyet olyan rajongók és szakemberek irányítanak, akik segítettek meghatározni az ipart úgy, ahogy ma ismerjük.

 

Próbáld ki a publikus kereskedő csoportunkat, ahol egyedülálló NFT elemzések várnak rád és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Záró gondolatok

A Reddit évek óta az egyik legmeghatározóbb internetes platform, legyen szó akár kriptoról, hírekről, művészetekről vagy bármilyen más témáról. Ezt az erős közösséget még inkább összefűzheti ez az új kezdeményezés, amely talán a Reddit eddigi legnagyobb NFT-kkel kapcsolatos projektje.

Az oldal népszerűségét látva mindenképp érdemes figyelemmel követni a Reddit híreit és szemmel tartani a marketplace alakulását, mi kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.37% $64,715.02
Ethereum ETH -4.23% $3,415.63
BNB BNB -4.53% $580.83
Solana SOL -8.39% $133.94
XRP XRP -6.16% $0.4821
Dogecoin DOGE -9.46% $0.12
Cardano ADA -9.91% $0.3722
Litecoin LTC -7.84% $71.63
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!