Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Shiba Inu fanok! Készen álltok a Shibarium-ra?

Shiba Inu fanok! Készen álltok a Shibarium-ra?

A Shiba Inu kutyás token fejlesztői nemrég tájékoztatták közösségüket a Shibarium közelgő béta kiadásáról. Na, de mi is ez pontosan?

 

Mi az a Shibarium?

A Shiba Inu kutyás token fejlesztői frissítést tettek közzé, hogy tájékoztassák közösségüket a Shibarium közelgő béta kiadásáról - egy layer-2 hálózatról, amely az Ethereum mainnet-re épülve fog futni.

A bejelentésben a SHIB fejlesztői megosztották a layer-2 blokkláncokról szóló legfontosabb információkat. Kiemelték, hogy a Shibarium-ot azért fejlesztik, hogy olyan eszközt biztosítsanak, amely lehetővé teszi a közösség számára a projekt építését és fejlesztését, valamint az alapító víziójának megvalósítását. Bár egyesek úgy vélik, hogy a Shibarium létrehozása a memecoin árfolyamának növelését szolgálja, a fejlesztők megjegyezték, hogy nem ez volt a cél.

Shiba | Cryptofalka blog.shibaswap.com

 

Azt írták:

"A türelem kulcsfontosságú, és egyesek a Shibarium-ot árnövelő eszköznek tekintik, de a projektnek soha nem ez volt a célja és ez most is ugyanúgy igaz."

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A Shibarium célja

A fejlesztők megemlítették, hogy az infrastruktúra új frissítésének célja, hogy "forradalmasítsa a Shiba ökoszisztémát" a kis tranzakciók belépési akadályainak eltávolításával, a sebesség növelésével, a decentralizált alkalmazások fejlesztésének lehetővé tételével és az NFT-k integrálásával.

A projekt egyik legfontosabb frissítése a SHIB égetési mechanizmusa, amely talán a legkeresettebb funkció is egyben. A fejlesztők szerint "a hálózaton minden tranzakciónak lesz egy implicit égetési összege a SHIB tokenhez". Ez a mechanizmus minden alkalommal bekövetkezik majd, amikor a hálózaton belül tranzakciót hajtanak végre.

 

Shiba | Cryptofalka thecryptobasic.com

Bár a fejlesztők nem adtak pontos dátumot a megjelenésre, a csapat megismételte, hogy az időkerettel kapcsolatos kérdésekre adott válaszuk a "hamarosan", tehát remélhetőleg valóban nem kell már sokat várni a megjelenésre.

 

Mit gondol a Shiba Inu közösség?

A Shiba Inu közösség tagjai izgatottan nyilatkoztak az új fejlesztéssel kapcsolatban. Néhányan úgy vélik, hogy sok mindenre számíthatnak az ökoszisztéma jövőjét illetően, míg mások csak örülnek, hogy újabb frissítéseket olvashatnak a projektről.

2022. november 22-én a SHIB fejlesztője, Shytoshi Kusama a közösségi médiában arról számolt be, hogy a Világgazdasági Fórum (WEF) felkérte a projektet, hogy működjenek együtt a metaverzummal kapcsolatos globális politika létrehozásában. A fejlesztő kiemelte, hogy ha ez megvalósul, a projekt más technológiai óriásokkal, például a Facebook-kal és a Decentraland-del együttműködve segíthet a WEF-nek a politika kidolgozásában.

Te várod már a Shibarium-ot?

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.78% $51,140.19
Ethereum ETH -1.31% $2,947.37
BNB BNB -1.60% $375.11
Solana SOL -2.39% $101.47
XRP XRP -1.60% $0.5375
Cardano ADA -1.36% $0.5873
Dogecoin DOGE 0.42% $0.08505
Litecoin LTC -1.00% $68.71
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!