Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Solana telefon airdrop jutalmai behozhatják a készülék árát

A Solana telefon airdrop jutalmai behozhatják a készülék árát

A Solana „Chapter 2” okostelefon előrendelői már a telefon 2025-ben történő megjelenése előtt is élvezhetik az előnyöket az airdrop jutalmaknak köszönhetően.

A MANEKI és MEW fedezhetik az új Solana okostelefon árát

A Solana (SOL) mémérmék mögött álló csapatok, a Maneki (MANEKI) és a Cat in a Dogs World (MEW) tokeneket dobtak be a Chapter 2-t előrendelők tárcájába - olyan tokeneket, amelyek potenciálisan ellensúlyozhatják a telefon teljes 450 dolláros árát, feltéve, hogy a piaci értékük kitart.

Április 1-jén 37 600 MEW airdrop érkezett a jogosult Solana walletekbe. Szerdán 5 199 MANEKI-t küldtek ugyanezekre a tárcákra - és a MANEKI ára az elmúlt napban csak emelkedett.

A token csütörtökön elérte történelmi csúcsát, 71,6%-kal 0,02 dollárra emelkedett az airdrop hírére. A MEW március 31-én érte el az eddigi legmagasabb értékét 0,009 dolláron. 

Szép zsákmányt szereztek a készülék vásárlói

Csütörtök reggel az egyes vásárlóknak ajándékozott két mémérme összértéke 459 dollárral több volt, mint a készülékkel együtt januárban bejelentett eredeti ár. 

A Solana "Chapter 2" készülék vásárlói 114 858 914,9661 Wuffi (WUF) tokent is kaptak, körülbelül 24,76 dollár értékben; 800 000 iq50 (IQ50) tokent, körülbelül 16,29 dollár értékben; és 20 millió Catwifhat (CWIF) tokent 4,96 dollár értékben. Ez körülbelül 46 dollárral növeli a teljes zsákmányt, így a teljes összeg valamivel több mint 405 dollár.

Hamar elkapkodták a Chapter 2-t a Solana rajongók

Januárban a Solana Labs bejelentette a Saga Chapter 2 telefont, miután az eredeti Solana Saga elkelt, köszönhetően a benne foglalt bónuszok növekvő értékének, beleértve az airdropokat és az ingyenes NFT-ket.

Míg a Chapter 2 legújabb airdropjai macska-témájúak, valójában egy kutya-témájú token volt az, ami az eredeti Saga iránti keresletet ösztönözte. A BONK, egy kutya témájú memecoin 30 millió tokent ajánlott fel minden egyes Saga-vásárlónak - és mire eljött a december, az érme olyannyira felértékelődött, hogy az airdropot többre értékelték, mint magának a telefonnak az árát.

Az értékesítési őrület más Solana-projekteket is arra késztetett, hogy ingyenes tokeneket és NFT-ket ajánljanak fel a Saga-tulajdonosoknak, ami még nagyobb érdeklődést váltott ki a Solana Labs okostelefonjai iránt, amely végül vitathatatlanul növelte a Chapter 2 iránti keresletet.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.55% $58,074.05
Ethereum ETH 2.22% $3,141.84
BNB BNB 2.67% $535.97
Solana SOL 2.71% $139.14
XRP XRP 9.06% $0.5118
Dogecoin DOGE 2.81% $0.1091
Cardano ADA 5.20% $0.4216
Litecoin LTC 2.05% $70.37
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!