Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Szárnyal a Chainlink: Pozitív hírek és emelkedő árfolyam

Szárnyal a Chainlink: Pozitív hírek és emelkedő árfolyam

Csendes nap volt a hétfő a kriptopiacokon, a Chainlink (LINK) azonban egy rakás pozitív hír hatására mégis szárnyal.

Zárt piacok mellett is emelkedik a LINK

Mivel az amerikai pénzügyi piacok a Memorial Day miatt szünetelnek, a hosszú ünnepi hétvége után a legtöbb kriptopiac számára viszonylag csendes kezdéssel indult a hét - azonban az egyik digitális eszköz virágzik: Chainlink (LINK).

A piaci kapitalizáció szerint 14. legnagyobb kriptopénz a hétfői nap legjobb teljesítményt nyújtó tokenje a top 40 közül. A CoinGecko adatai szerint több mint 10%-ot emelkedett, ezzel megközelítette a 19 dolláros árfolyamot.

A LINK a Chainlink natív tokenje, egy Ethereumra (ETH) épülő oracle projekté, amelynek célja, hogy biztonságosan juttassa ki és be az információkat a blokkláncra és a láncok között.

A Chainlinket övező pozitív hírek

Az emelkedés valószínűleg annak köszönhető, hogy a LINK-tulajdonosok és a támogatók optimistán reagáltak arra a hírre, miszerint a Chainlink a nemzetközi fizetési platformmal, a Swifttel közösen tart előadást az e heti Consensys konferencián a texasi Austinban.

Az együttműködés, amely tavaly ősszel hozta meg első gyümölcseit, a projekt szerint bebizonyította, hogy „a meglévő infrastruktúra képes egyesülni a blokkláncok új világával”.

A Chainlink társalapítója, Szergej Nazarov a hétvégén, az Ethereum ETF-ek történelmi jelentőségű jóváhagyását követően szintén széles körű optimizmusának adott hangot az Ethereum és az összes digitális eszköz tekintetében, mondván, hogy ez „valójában csak a kezdet”.

„Ahogyan sok rendszer és protokoll is először a Bitcoint (BTC) és az Ethereumot (ETH), majd végül számos más tokent is listáz, mi is ezen a pályán haladunk” - mondta.

 „Ez egy nagyon egyértelmű tendencia jele, hogy nemcsak a BTC és az ETH, hanem sok más token is egy ponton saját ETF-eket fog kapni, lehetővé téve a nagyobb globális tőkepiacok számára, hogy kapcsolatba kerüljenek ezzel a pénzügyi termékkel.”

A Chainlink az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendett, tegnap pedig kilenc különböző blokkláncon, köztük az Ethereum (ETH), az Arbitrum (ARB), a Polygon (MATIC) és a Base hálózaton elért fejlődéséről számolt be.

Egyre több pénzügyi óriás csatlakozik be a kriptobuliba

Ha már meguntad a projektet övező pozitív híreket, el kell hogy szomorítsalak. E hónap elején a DTCC - az Egyesült Államok legnagyobb kiegyenlítő és elszámolóháza - bejelentette, hogy egy tokenizációs kísérleti projekt részeként a Chainlink láncok közötti átjárhatósági protokollját használja a Wall Street óriásaival, a JP Morgan-nel és a BNY Mellonnal együtt.

Végezetül, a 21Shares kripto befektetési cég a Chainlinket mutatta be legújabb heti hírlevelében, mondván, hogy „forradalmasítja a tokenizálás birodalmát”, és lehetővé tesz „több mint 10 billió dollárnyi tranzakciót több mint 2000 projekt számára 22 különálló hálózaton keresztül”.

A Chainlink protokoll iránti megújult érdeklődés ellenére azonban a LINK-nek továbbra is hosszú utat kell megtennie - több mint 64%-os emelkedést -, mielőtt elérné a 2021-es 52,70 dolláros történelmi csúcsot. 

Én személy szerint még mindig alulértékeltnek tartom ezt a projektet, és hiszek benne, hogy a Chainlink egy biztos pontot jelenthet a kriptoportfóliónkban.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.64% $61,240.19
Ethereum ETH -0.78% $3,381.25
BNB BNB -0.15% $574.04
Solana SOL 7.24% $135.48
XRP XRP 0.54% $0.4777
Dogecoin DOGE 1.28% $0.1224
Cardano ADA 2.42% $0.3877
Litecoin LTC -1.76% $70.57
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!