Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Tesla: Egyszer majd a DOGE lehet a fizetőeszköz az autóinkért

Tesla: Egyszer majd a DOGE lehet a fizetőeszköz az autóinkért

Musk újra kedvenc memecoinjával kapcsolatban nyilatkozott, miután a Tesla gyár dolgozóitól és a SpaceX látogatóitól is igényként merült fel, hogy a DOGE hivatalos fizetőeszközzé válhasson.

Elon Musk kutyabarát gyárlátogatása

Musk a Tesla berlini üzemében beszélgetett a közösséggel március 13-án, amikor a sajtó egy képciselője megkérdezte, hogy a közeljövőben lehet-e majd Dogecoinnal (DOGE) Teslát vásárolni. Musk pozitívan válaszolt a kérdésre:

"Egy bizonyos ponton szerintem ezt lehetővé kell tennünk". - nyilatkozta Elon

Musk nyilatkozata - mint ezelőtt többször is - óriási lelkesedést váltott ki a befektetőkből, ami meglátszott az árfolyamon is:  a Dogecoin (DOGE) ára hirtelen ugrásszerű emelkedésnek indult. A Dogecoin 0,172 dollárról 0,192 dollárra ugrott, majd állt vissza a kiindulási ár közelébe.

A DOGE, mint fizetőeszköz nem újdonság a Teslánál

Michael Saylor mellett talán Elon Musk a kriptovilág legnagyobb apostola. Általános örömünnep volt, amikor Musk  2022. január 14-én bejelentette, hogy a Tesla merchért már lehet Dogecoin (DOGE) tokennel fizetni és elköteleződésének adott hangot egy “Doge to the Moon” tweetben.

A Doge az emberek kriptója, ezért támogatni fogom. - jelentette ki Elon

Ugyanakkor a vállalat tisztázta, hogy kizárólag Dogecoin (DOGE) fizetéseket támogat, és minden más digitális eszközt, amelyet a Teslának küldenek, nem fognak visszatéríteni vásárlóknak.

Doge - a hétköznapi ember tokenje

Musk szerint a Bitcoin sok tehetős embertől kap támogatást, ő pedig egy olyan kriptót akart támogatni, amelyet a nagyközönség preferál.

Musk "mindenes alkalmazása", az X nemrégiben létrehozott egy XPayments fiókot a közelgő fizetési funkciója bevezetéséhez, ami lángra lobbantotta a kriptoközösség spekulációinak szunnyadó parázsát azzal kapcsolatban, vajon a FIAT valuták mellett implementálnak-e bármilyen digitális valutás fizetési módot.

A várakozások szerint az X az idei év harmadik negyedévére vezeti be az alkalmazáson belüli fizetési szolgáltatásokat. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -5.14% $63,740.78
Ethereum ETH -5.44% $3,063.94
BNB BNB -5.15% $552.98
Solana SOL -3.01% $139.14
XRP XRP -7.13% $0.4915
Dogecoin DOGE -7.11% $0.1526
Cardano ADA -6.32% $0.4579
Litecoin LTC -5.64% $78.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!