Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Milliókat érő Tweet: Érdemes volt figyelni Elon Musk feedjét

Milliókat érő Tweet: Érdemes volt figyelni Elon Musk feedjét

Egy szerencsés kereskedő mindössze 10 nap alatt 10 000 dollár befektetéssel tudott 1,3 millió dollárnyi profitra szert tenni egy jól időzített TROLL memecoin trade-del, miután Elon Musk "Chief Troll Officer"-re változtatta a bio-ját az X-en.

A kereskedő gyorsan reagált és megragadta a lehetőséget

A szemfüles trader az Etherscan adatok alapján körülbelül 10 000 dollár értékben, 4,3 Ether-t váltott át 19 billió TROLL tokenre. A gyors reakció viszont nem egyenlő a kapkodással: megfontolt és higgadt kereskedői magatartásról árulkodik, hogy még aznap eladott 9 billió tokent, így visszaszerezte az eredeti befektetése értékét, majd a maradék 10 billió tokent tartotta, ezek összértéke pedig egy ponton elérte a 1,34 millió dollárt. 

 Az árfolyam azóta esett, de a kereskedő TROLL portfóliója még mindig körülbelül 864 000 dollárt ér, a kezdeti befektetéshez képest ez 8540%-os nyereséget jelent.

Ez nem az első váratlan ármozgás, ami mögött Elon Musk tweetje áll

A TROLL-t 2023 áprilisában indították el, és mint majdnem minden memecoinnak, rövid ideig emelkedett az ára, majd lassan visszacsorgott a kibocsátási ár közelébe. Ezt a papírformát írta felül Elon Musk január 9-én bio-ja megváltozatásával: a token három nap alatt több mint 150 000%-os emelkedést produkált.

2021-ben egyetlen jól időzített Musk-tweet nyomán lőtt ki akkori kedvenc memecoin-ja a DOGE, majd ez újra megtörtént, amikor egy a Musk AI-projektje után GROK-nak keresztelt - az eredeti projekthez semmilyen módon nem köthető -  memecoin hirtelen az egyik legfelkapotabb lett a piacon.

A GROK értéke november 13-án érte el a csúcsot, ekkor 0,027 dolláron kereskedték közel 200 millió dolláros piaci kapitalizáció mellett, így a jelenlegi ciklus egyik legnagyobb új memecoinja lett.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.93% $63,417.22
Ethereum ETH -1.13% $3,120.48
BNB BNB -1.81% $555.88
Solana SOL -7.25% $139.8
XRP XRP -1.15% $0.4978
Dogecoin DOGE 0.31% $0.163
Cardano ADA -2.13% $0.461
Litecoin LTC -1.78% $78.46
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!