Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jön Elon Musk saját kriptója a Twitter Coin?

Jön Elon Musk saját kriptója a Twitter Coin?

Online tech nyomozók azt állítják, hogy egy új titkos projektet fedeztek fel a Twitter-en, amelyet "Twitter Coin" néven emlegetnek.

 

Mi lehet az a Twitter Coin?

A közösségi média felhasználói között olyan pletykák keringenek, hogy a Twitter saját, "Twitter Coin" nevű, natív eszköz bevezetését tervezi, amelyet a platformon történő fizetésre és "borravaló" küldésére lehet majd használni.

Egyesek olyan forrásokból származó kezdetleges jelentésekre hivatkoznak, mint Nima Owji, aki egy alkalmazásra összpontosító információszivárgási fiókot vezet a Twitter-en. Owji december 4-én közzétett egy képernyőfotót egy olyan Twitter-prototípusnak tűnő felületről, amelyen egy "Coins" (érmék) opció látható a borravaló küldéséhez, valamint egy vektoros képet, amelyen egy coin szerepel a Twitter logójával.

Twitter Coin | Cryptofalka coingape.com

 

Mások rámutattak a tech kutató Jane Manchun Wong által közzétett tweet-ekre, aki azt állította, hogy a Twitter webes alkalmazásának egy bizonyos verziójából származó kódot kivonatolt és ugyanazt az információt találta, mint Owji. Azóta maga a bejegyzés és Wong fiókja ismeretlen okokból törlésre került.

A Twitter Coin hashtag alatt is rengeteg bejegyzés jelent meg, sokan izgatottak, ugyanakkor nem lepődtek meg azon, hogy a közösségi médiaplatform új fizetési módokon és rendszer-integrációkon dolgozhat most, hogy Elon Musk áll az élen.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mit gondol a Dogecoin közösség?

A lelkes Dogecoin közösség tagjai a Twitter-en és a Reddit-en szintén megpróbálták összekötni a szálakat, néhányan pedig reménykednek abban, hogy a Twitter Coin csak egy "placeholder" név a Dogecoin számára, figyelembe véve Musk régóta tartó kapcsolatát a mémcoin-nal.

Twitter Coin | Cryptofalka academy.binance.com

 

Egy hasonló témáról beszélve egy december 4-i Twitter Spaces-ben Musk a 2,1 milliós hallgatóságának elhintette, hogy még mindig érdekli a kripto integrálása a közösségi médiaplatformba.

"A Twitter számára nem kérdés, hogy a fizetések, mind a fiat-, mind a kriptofizetések, nem jelentenek problémát" - mondta.

 

Záró gondolatok

A Twitter az elmúlt években kétségkívül fokozatosan bővítette fizetési integrációit. Jelenleg a fiat borravaló mellett a 2021 szeptemberében integrált Bitcoin és Ether fizetéseket is támogatja a platform.

A 44 milliárd dolláros felvásárlás októberi végbemenetele óta Musk felügyeli a Twitter számos változását, különösen a cenzúrázási politikával, az információk nyilvánosságra hozatalával és a "botting" tevékenységgel kapcsolatban.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 5.93% $62,596.9
Ethereum ETH 3.61% $3,463.31
BNB BNB -0.48% $414.12
Solana SOL 16.64% $129.56
XRP XRP 1.36% $0.5945
Cardano ADA 9.22% $0.6942
Dogecoin DOGE 30.28% $0.1282
Litecoin LTC 9.19% $82.2
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!