Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

Binance Usd (BUSD) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

BUSD (BUSD) árfolyama Ft373.62. Ára 0.03% up változott az elmúlt 24 órában, amit az élő (BUSD) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • binance-usd
  BUSD (BUSD)
 • Live Price
  Ft373.62
 • 24h %
  0.03%
 • Market Cap
  Ft849.69 B
 • Volume
  Ft1,425.61 B
 • ATH
  Ft429.66
 • Available Supply
  2.27 B BUSD
 • Rank
  28

 

Binance Usd (BUSD) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Binance Usd (BUSD) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Binance Usd (BUSD)?

A BUSD egy olyan digitális valuta, amelyet a Binance tőzsde és a Paxos közösen hozott létre. A céljuk az volt, hogy egy stabil és átlátható kriptovalutát teremtsenek, amelynek árfolyama kötött az amerikai dollárhoz. Ez azt jelenti, hogy egy BUSD mindig egyenlő egy dollárral.

A BUSD az Ethereum és a Binance Chain blokkláncokon fut, melyet a Binance nevű kriptovaluta-kereskedési platformhoz tartozik. Ez a blokklánc gyors és skálázható tranzakciókat tesz lehetővé, és biztonságos környezetet biztosít a BUSD-tulajdonosok számára.

A BUSD projekt 2019-ben indult útjára, és azóta egyre növekvő népszerűségnek örvend a kriptovaluta közösségben. A coin számos funkcióval rendelkezik, amelyek között található a fizetési lehetőség, azaz különböző online és offline kereskedőknél lehet használni a vásárlások során. Emellett a BUSD-t használhatod a Binance tőzsdén is, például más kriptovaluták vásárlására vagy kereskedésére.

A BUSD projektet a Binance és a Paxos alapította. A Binance a világ egyik legnagyobb kriptovaluta-kereskedési platformja, és rengeteg tapasztalattal rendelkezik a kriptovaluták terén. A Paxos pedig egy pénzügyi technológiai vállalat, amely híres a digitális eszközök tokenizálásával kapcsolatos megoldásairól. Mindkét vállalat hírneve megalapozott a kriptovaluta közösségben, és általában nagyon transzparensek a tevékenységükkel kapcsolatban.

A BUSD-nek számos partneri kapcsolata van. A Binance hatalmas partnerhálózattal rendelkezik, amelybe beletartoznak más kriptovaluták, tőzsdék, pénzügyi intézmények és kereskedők is. Ez lehetővé teszi a BUSD széles körű elfogadását és használatát a kriptovaluta-ökoszisztémában.

Összességében a BUSD egy megbízható és stabil kriptovaluta, amely állandóan kötött az amerikai dollárhoz. Ez lehetővé teszi a biztonságos és hatékony tranzakciókat, valamint a széles körű elfogadást a kriptovaluta közösségben. A Binance és a Paxos által létrehozott projekttel a BUSD egy erős alapokon nyugszik, és ígéretes jövővel rendelkezik a kriptovaluta piacon.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.