Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Dai (DAI) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

Dai (DAI) jelenlegi árfolyama $1.000 és $6.48 B kapitalizacióval rendelkezik. A Dai ára 0.08% up változott az elmúlt 24 órában, amit a (DAI) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • dai
  Dai (DAI)
 • Live Price
  $1.000
 • 24h %
  0.08%
 • Market Cap
  $6.48 B
 • Volume
  $116.65 M
 • ATH
  $1.367
 • Available Supply
  6.48 B DAI
 • Rank
  20

 

Dai (DAI) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Dai (DAI) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Dai (DAI)?

A DAI egy Ethereum alapú stabilcoin, aminek a kibocsátását és menedzselését a Maker protokoll és a MakerDAO szervezete biztosítja.

A Maker okosszerződésre beküldött kriptovaluták szolgálnak a token ellenértékéül, oly módon, hogy minden aktuálisan létező DAI egy dollár legyen. A rendszer fenntarthatóságához szorosan hozzátartozik a Maker token (MKR). Ha a DAI tokenek mögött álló kriptovaluták értéke nagy mértékben változik, az egy DAI-ra jutó mögöttes érték is változik, ilyenkor az okosszerződés eléget, vagy létrehoz Maker tokeneket az egyensúly megtartása érdekében. DAI-hoz úgy lehet hozzájutni, hogy kriptovalutát küldünk a Maker okosszerződésre, ennek ellenében kapunk kölcsön olyan DAI tokent ami a fedezet beérkezésével jön létre és a DAI kölcsön visszafizetésével elégetésre kerül. 

Az egész stabilcoin rendszer teljesen okosszerződés-vezérelt, tehát decentralizált, a résztvevő közösség aktivitása határozza meg a forgalomban levő coinok mennyiségét, miközben az algoritmus gondoskodik arról, hogy minden DAI mögött végig 1 dollárnyi fedezet legyen.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.