Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Polkadot (DOT) árfolyam

Polkadot (DOT) jelenlegi árfolyama $6.680 és $8.00 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára -0.14% down változott az elmúlt 24 órában.


 • polkadot
  Polkadot (DOT)
 • Live Price
  $6.680
 • 24h %
  -0.14%
 • Market Cap
  $8.00 B
 • Volume
  $293.73 M
 • ATH
  $54.98
 • Available Supply
  1.20 B DOT
 • Rank
  15

 

Polkadot (DOT) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Polkadot (DOT) ár kalkulátor

 
Cryptofalka Discord csatlakozás

Mi az a Polkadot (DOT)?

A Polkadot (DOT) egy nyílt forráskódú sharding multichain protokoll, ami a blokkláncok közti átutalások elősegítését tűzte ki célul. Ezek nem csak tokenek lehetnek, hanem bármilyen adat, vagy vagyonelem, így blokklácok széles köre közötti együttműködést tesz lehetővé. 

A blokklánc ezen képessége megalapozza egy olyan privát hálózat kialakítását, amit a felhasználói szabályoznak, és új applikációk, folyamatok, valamit szolgáltatások gördülékeny megalkotását teszi lehetővé.

A protokoll összeköti a privát és publikus láncokat, szabad hozzáférésű hálózatokat, oracle-ket és más jövőben megjelenő technológiákat, ezáltal információ áramlást biztosítva független blokkláncok között, továbbá tranzakciókat bonyolítva a Polkadot szabályozó láncán keresztül.

A Polkadot egymással párhuzamos láncokon tartja nyilván a tranzakciókat, ez az Ethereum 2.0-hoz teszi hasonlóvá. Ennek a technikai megoldásnak a célja, a skálázhatóság növelése, ami más, egy fő-láncon futó kriptovaluták esetében jelentős kihívást jelent, és magával hozhatja a tranzakciós költségek, és/vagy a tranzakció idő sokszorozódását.

A későbbi új funkciók bevezetése, vagy hibajavítás érdekében eszközölt rendszerfrissítések automatikusan történnek meg, így nincs szükség fork lebonyolítására.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.