Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Elrond Erd 2 (EGLD) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

MultiversX (EGLD) jelenlegi árfolyama $41.93 és $1.06 B kapitalizacióval rendelkezik. A MultiversX ára -4.26% down változott az elmúlt 24 órában, amit a (EGLD) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • elrond-erd-2
  MultiversX (EGLD)
 • Live Price
  $41.93
 • 24h %
  -4.26%
 • Market Cap
  $1.06 B
 • Volume
  $26.00 M
 • ATH
  $545.64
 • Available Supply
  25.21 M EGLD
 • Rank
  61

 

Elrond Erd 2 (EGLD) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Elrond Erd 2 (EGLD) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Elrond Erd 2 (EGLD)?

Az Elrond (EGLD) egy olyan blokklánc, ami rendkívül gyors tranzakciókat tesz lehetővé a sharding technológia segítségével. A projekt egy hatékony keretrendszer fintech, DeFi és Internet of Things szolgáltatások üzemeltetésére. Az okosszerződések segítségével továbbított utalás akár 15 ezer tranzakciót is képes átfuttatni másodpercenként, hat másodperc átfutási idővel és 0,001 USD költséggel.

A blokklánc saját tokene az eGold, vagy EGLD, ami a hálózati díjak fizetésére, valamint a staking és a validátorok jutalmazására szolgál. Az Elrond-ot 2019 augusztusában jelentették be, a token hivatalos indulása pedig 2020 júliusában volt.

Az Elrond fő előnye, a skálázhatóságban rejlik, a sharding a rendszer egészén megvalósul a kezdetektől. Az EGLD token végső funkciója az érték tárolás lesz, az infrastruktúra kiépülése után. A cél elérése érdekében jelenleg 2169 validátor node dolgozik a hálózat stabil működésén, négy  shardra osztva; ebből három az utalások továbbításával foglalkozik, mindegyik 5400 tranzakció másodpercenkénti kapacitással, a negyedik pedig a koordináló shard, a „Metachain”. Abban az esetben, ha mindez nem bizonyulna elégnek egy további shard hozzáadása is lehetséges. A tesztelés során nyílvános közegben 263 ezer tranzakciót futtattak másodpercenként 1500 node-dal 29 országból.

Az adaptáció elősegítése érdekében az Elrond platformra fejlesztő programozók az okosszerződések használatára fordított hálózati díjak 30%-át kapják meg.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.