Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Eos (EOS) árfolyam

EOS (EOS) jelenlegi árfolyama $1.088 és $1.19 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára -0.41% down változott az elmúlt 24 órában.


 • eos
  EOS (EOS)
 • Live Price
  $1.088
 • 24h %
  -0.41%
 • Market Cap
  $1.19 B
 • Volume
  $130.69 M
 • ATH
  $22.710
 • Available Supply
  1.09 B EOS
 • Rank
  48

 

Eos (EOS) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Eos (EOS) ár kalkulátor

 
Cryptofalka Discord csatlakozás

Mi az a Eos (EOS)?

Az EOS az egyike azoknak az „Ethereum gyilkos” platformoknak, amelyek célja decentralizált applikációk létrehozása, fejlesztése. A projekt úgy próbálja kivívni a helyét a top okosszerződés protokollok között, hogy egy olyan blokkláncot működtet, aminek a használata kézenfekvőbb a konkurens coinokénál, és skálázhatóság terén is hosszútávon stabilan fenntartható megoldást nyújt a felhasználóknak és vállalatoknak. Emellett eszközöket és oktatási anyagokat biztosít fejlesztők számára, akik dappokat hoznak létre a platformon. Ami a költségeket illeti, a coin elméletileg hálózati díj tekintetében ingyenes, abból a logikából kifolyólag, hogy a coin birtokosok a tárcájukban tartott coinjai mértékében CPU és RAM teljesítményre jogosultak a blokkláncon, ami végső soron a tranzakciók kezdeményezéséhez szükséges.

Az EOS-t a Dan Larimer által vezetett Block.one cég hozta létre 2018 júniusában. Dan Larimer nevéhez fűződik továbbá a Steem platform és a BitShares projekt is.  

Az EOS.IO lényegében egy operációs rendszerhez hasonlít leginkább, aminek a hálózata az EOS coin segítségével üzemel. A cég állítása szerint a blokklánc több ezer dapp futtatására is képes, még akkor is, ha azokat milliók használják.

Az EOS coin tulajdonosok közvetlenül szavaznak a blokk validátorokra, illetve a protokoll fejlesztéseire. Ezzel szemben gyakran az a kritika éri a projektet, hogy a Block.one cég túlzott szerepvállalása az üzemeltetésben túlzottan centralizálttá teszi a platformot, ez pedig ellentmond a blokklánc technológia egyik fontos alapelképzelésének.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.