Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Kucoin Shares (KCS) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

KuCoin (KCS) jelenlegi árfolyama $6.750 és $653.61 M kapitalizacióval rendelkezik. A KuCoin ára -0.79% down változott az elmúlt 24 órában, amit a (KCS) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • kucoin-shares
  KuCoin (KCS)
 • Live Price
  $6.750
 • 24h %
  -0.79%
 • Market Cap
  $653.61 M
 • Volume
  $1.17 M
 • ATH
  $28.83
 • Available Supply
  96.83 M KCS
 • Rank
  67

 

Kucoin Shares (KCS) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Kucoin Shares (KCS) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Kucoin Shares (KCS)?

A KCS a KuCoin tőzsde saját coinja, 2017-ben indult és birtoklásával a tőzsde nyereségéből is részesülhetünk. Az egész felépítés nagyon hasonlít a BNB-re. A tőzsde negyedévente visszavásárol és eléget a 200 millió tokenből 100 milliót a KuCoin bevételének alakulása szerint.

A token ERC-20 formájában létezik, tehát nincs saját blokklánc, viszont a legnagyobb infrastruktúrával rendelkező okosszerződés platformon fut. Idővel a token a KuCoin DeFi megoldásainak a saját fizetési tokene lesz, farmolással, stakeléssel és a megszokott és elterjedt befektetési szolgáltatásokkal.

A KCS a decentralizált platformok szokásos működésével, szavazással próbál érvényesülni a CeFi/DeFi coinok világában. A token tartásával pedig passzív bevételre tehetünk szert: 6 tokennel már részesülhetünk a tőzsde napi hasznának a felét kitevő reward poolból. A tőzsdén kereskedés szintén olcsóbbá válik ha KCS-ben fizetjük a díjakat, nagyobb KCS egyenlegekre pedig a VIP szintek szerint eleve kapunk kedvezményt.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.