Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

Theta Token (THETA) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

Theta Network (THETA) árfolyama Ft237.08. Ára 0.10% up változott az elmúlt 24 órában, amit az élő (THETA) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • theta-token
  Theta Network (THETA)
 • Live Price
  Ft237.08
 • 24h %
  0.10%
 • Market Cap
  Ft237.16 B
 • Volume
  Ft3.15 B
 • ATH
  Ft5,870.06
 • Available Supply
  1.00 B THETA
 • Rank
  57

 

Theta Token (THETA) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Theta Token (THETA) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Theta Token (THETA)?

A Theta (THETA) egy blokklánccal üzemeltetett videó megosztó hálózat. 2019 márciusi indulása óta a Tetha mainnet egy olyan decentralizált infrastruktúrát működtet, ahol a felhasználók peer-to-peer jelleggel tudják megosztani a saját nem használt internet sávszélességüket, és a számítógépeik számítási erőforrásait. A projekt tanácsadói között megtalálható Steve Chen, a YouTube társalapítója és Justin Kan, a Twitch társalapítója.

A Theta saját kriptovalutája a THETA különféle hálózatirányítási funkciókat lát el, és a Google, Binance, Blockcahin Ventures, Gumi, és a Samsung cégek is szerepet vállalnak a Guardian network nodejainak üzemeltetésében. A fejlesztők szerint a centralizált, gyenge infrastruktúrájú és magas költségű videó megosztó szolgáltatók rossz felhasználói élményt nyújtanak, valamint csökkentik a tartalomgyártók bevételeit. 

A platform három fő vonzerővel bír: a nézők jutalomban részesülnek a jobb minőségű streaming szolgáltatás mellett; a tartalomgyártók több bevételre tesznek szert; a közvetítő szereplők – video platformok – pénzt spórolnak az infrastruktúrájuk fejlesztésén és növelhetik a hirdetésekből és feliratkozásokból származó jövedelmeiket. A THETA tokenek mellett a hálózatnak van egy másik kriptovalutája is, a Theta Fuel (TFUEL), a nézők ebben kapják a jutalmakat a tartalmak megtekintése és a hálózati erőforrásaik megosztása után. 

Akárcsak a többi proof of stake protokoll estén, a Theta birtokosok irányítási jogokkal rendelkeznek a nyílt forráskódú hálózaton, ami a fentebbi funkciókon túl egyben egy decentralizált appok fejlesztésére is alkalmas okosszerződés platform.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.