Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Yearn Finance (YFI) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

yearn.finance (YFI) jelenlegi árfolyama $8,747.13 és $285.96 M kapitalizacióval rendelkezik. A yearn.finance ára -0.95% down változott az elmúlt 24 órában, amit a (YFI) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • yearn-finance
  yearn.finance (YFI)
 • Live Price
  $8,747.13
 • 24h %
  -0.95%
 • Market Cap
  $285.96 M
 • Volume
  $27.08 M
 • ATH
  $90,787.00
 • Available Supply
  32,777 YFI
 • Rank
  177

 

Yearn Finance (YFI) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Yearn Finance (YFI) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Yearn Finance (YFI)?

A yearn.finance (YFI) egy gyűjtő szolgáltatás olyan befektetők számára, akik decentralizált pénzügyi ügyletekben kamatoztatják a pénzüket. A platform automatikusan biztosítja számukra a yield farmingból kinyerhető legmagasabb hozamokat. 

A cél az, hogy a folytonosan bővülő DeFi lehetőségeket közelebb hozza azokhoz a személyekhez, akik kevésbé kívánnak elmerülni a technikai részletekben, mint a felkészültebb traderek.

A projekt 2020 februárjában indult, korábban iEarn néven futott, és hatalmas növekedést produkált. Ahogy az újabb opciók elérhetővé váltak a platformon a fejlesztők piacra dobták a platform natív tokenjét az YFI-t.

Az aggregátor szolgáltatás lényege, hogy különböző DeFi protokollok haszonszerzési lehetőségeit egy platformra hozza, így a befektetők közvetetten tudnak hozzáférni a Curve, Compound és Aave protokollok által kínált aktuális legmagasabb hozamaihoz.

A yearn.finance a kiutalási díjakat számlázza ki a felhasználóknak, ami 2020 szeptemberében 0,5%, valamint van egy 5% gas fedezeti költség. Ezekből áll össze a fejlesztők profitja, ami elméletben a rendszert üzemeltető szereplő konszenzusával bármikor megváltoztatható.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.