Az Adidas Originals NFT-kollekciót indít

Szerző: | dec 17, 2021 | Kriptovaluta, nft

Az Adidas Originals bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja az Into the Metaverse (A metaverzumba) című NFT kollekcióját. Az ikonikus sportruházati márka a közelmúltban az NFT-tér három kiemelkedő szereplőjével lépett partnerségre

 

Az Adidas meghódítja a metaverzumot

Az ikonikus sportruházati márka a közelmúltban az NFT-tér három kiemelkedő szereplőjével lépett partnerségre: Bored Ape Yacht Club, GMoney és PUNKS Comics, hogy a metaverzumban teret kapjanak.

Bár a kínálat részleteit illetően egyelőre szűkszavúak az cégnél, kiderült, hogy e digitális eszköz access tokenként is fog szolgálni, amely exkluzív hozzáférést ígér a tulajdonosoknak a jövőbeli árucikkekhez, fizikai és digitális termékekhez és szolgáltatásokhoz, jutalmakban lehet részesülni a The Sandbox digitális földjein.

Adidas az NFT piacon

A gyűjtemény értékesítése ma, december 17-én kezdődik a vállalat hivatalos weboldalán keresztül, 0,2 ETH áron. GMoney NFT influencer osztotta meg gondolatait az Adidas NFT-piacon való megjelenésével kapcsolatos várakozásaival: “Nagyon átgondoltan és megfontoltan léptek be a térbe. Úgy gondolom, hogy segíteni fognak a közösségek és az alkotók népszerűsítésen és abban, hogy minél több emberhez eljusson e technológia.”

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Az Adidas Originals december 2-án jelentette be a metaversumba való belépését a Bored Ape Yacht Clubbal, a GMoney-val és a PUNKS Comic-kal kötött partnerségével, és szerintük a metaverzumot alkotó digitális világok olyan helyek lesznek, “ahol bárki kifejezheti a legeredetibb ötleteit, és a legautentikusabb önmagát adhatja”.

Ezzel párhuzamosan kiderült, hogy az Adidas szeptember 17-én vásárolta meg a 8774-es számú majmot (Ape #8774) – egy kék szőrű, szívecske napszemüveges, sapkás majmot – 46 ETH-ért, ami akkoriban valamivel több mint 150 000 dollár volt.

GMoney a márka térbe való belépésének kulturálisan tudatos támogatásában betöltött szerepéről így beszélt: “Április óta vagyunk kapcsolatban az Adidassal, segítek nekik a stratégiájukban, visszajelzéseket adok az ötletekről, hogy valóban autentikusan lépjenek be a térbe. És azt hiszem, ez most be is igazolódik, hiszen az Adidas eddig a leghitelesebb belépő a metaverzumba”.

Egyre több nagy márka a metaverzumban

Az elmúlt hónapokban számos ismert vállalat, híresség és influenszer nyilatkozott arról, hogy a Web 3.0-ban rejlő lehetőségek nyilvánvalóvá válásával az NFT és a metaverzum térben kívánnak részt venni és tovább fejlődni.

Kedden a Nike sportruházati márka és közvetlen versenytársa, a Nike a virtuális sneaker márka, az RTKFT felvásárlásával mutatta be jelenlétét a digitális térben. A nyilvánosságra nem hozott felvásárlás az RTFKT rendkívül sikeres CloneX avatar dropját követte.

Kíváncsian várjuk, kik lesznek a következő belépők a digitális világokba. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka