Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Nike is belép a metaverzum digitális világába

A Nike is belép a metaverzum digitális világába

A Nike sportruházat-gyártó az RTFKT virtuális tornacipők és gyűjthető márka felvásárlását jelentette be, ezzel a cég is nyit a metaverzum felé.

 

A Nike is a Metaverzumba lép

A Nike az Egyesült Államok legnagyobb sporttermék-gyártójává válik a legújabb partnersége révén. A Nike szabadalmi kérelmet nyújtott be a — namesake, swoosh logo and just do it — szavak levédésére online virtuális világokban való használatra. A cég ezzel is jelzi, hogy komolyan részt kíván venni a Metaverzumok világában, és határozottabban a blokklánc alapú márkaépítés és a metaverzum felé mozdul el.

https://twitter.com/RTFKTstudios/status/1470502799498792963

A Nike szerint az RTFKT megvásárlása segíteni fogja a vállalatot, hogy „új generációs NFT gyűjteményeket állítson elő, amelyek egyesítik a kultúrát és a játékot”. John Donahoe, a Nike elnök-vezérigazgatója úgy véli, hogy a lépés felgyorsítja a Nike digitális átalakítási erőfeszítéseit:
„Az a tervünk, hogy befektetünk az RTFKT márkába, kiszolgáljuk és bővítjük innovatív és kreatív közösségüket, valamint kiterjesztjük a Nike digitális lábnyomát és képességeit.”
Ezt a jövőképet támogatja az RTFKT társalapítója is, Benoit Pagotto, aki elmondta, hogy izgatottan várják az RTFKT márka bővítését, amely teljesen a metaverzumban alakult ki.
 
 

Az Adidas is az NFT-k és a Metaverzum része

A Metaverzum iparág ugyanolyan versenyhelyzetet teremt mint a valós világban a piaci versengés. A másik legnagyobb német sportszermárka-gyártó, az Adidas is jelen lesz a Metaverzumban. A cég a Bored Ape Yacht Club, a gmoney NFT és a PUNKS Comic -kal kötött partnersége révén lép az online térbe. 
 

[embed]https://twitter.com/adidasoriginals/status/1466443459951271939[/embed]

„A metaverzumban bárki kifejezheti legeredetibb ötleteit, és a leghitelesebb énje lehet, bármilyen formában is. A blokkláncnak [és az NFT-nek] köszönhetően pedig ezek az úttörők birtokolhatnak egy darabot abból, amit alkotnak.” -nyilatkozta az Adidas

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.11% $67,032.94
Ethereum ETH 0.37% $3,118.07
BNB BNB -0.15% $580.61
Solana SOL 0.22% $173.57
XRP XRP -0.41% $0.522
Dogecoin DOGE -1.12% $0.1548
Cardano ADA -0.64% $0.4811
Litecoin LTC -0.02% $84.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!