Az Airbnb-ben is megjelenik a kriptovalutás fizetés

Szerző: | jan 7, 2022 | Kriptovaluta

Sok más cég mintájára 2022-ben megjelenik a kriptofizetés az Airbnb, ügyfelei hamarosan kriptovaluták használatával is foglalhatnak szállást.
 
Az amerikai Airbnb Inc. lakáskölcsönző cég hamarosan csatlakozhat azon cégek egyre növekvő listájához, amelyek elfogadják a kriptovalutákat fizetési lehetőségként a szolgáltatásokért.
 

Kriptofizetés szállásért az Airbnb-n?

Az Airbnb kriptofizetési támogatásának lehetősége azután merült fel, hogy a társaság társalapítója, Brian Chesky vezérigazgató arra kérte a felhasználókat a Twitteren, hogy javasoljanak bármit, amit a lakáskölcsönző cégtől 2022-ben szeretnének.

Három nappal azután, hogy feltette a kérdést, Chesky csaknem 4000 javaslatot válogatott össze, és listát készített a hat legfontosabb ajánlásról.
 
Nyilvánvalóan sokan szeretnének egy Airbnb-lakást lefoglalni digitális eszközökkel, mivel a „kriptofizetés” vezeti a javaslatok listáját. Az első hatban található az egyértelműbb árjelzések, a vendég-hűségprogram, a frissített takarítási díjak, a hosszabb távú tartózkodások miatti kedvezmények, valamint a jobb ügyfélszolgálat.
 
Érdekes módon a vezérigazgató hozzátette, hogy a javaslatok egy része már készül 2022-re, másokat a cég mérlegelni fog. Bár Chesky nem fejtette ki kifejezetten cége álláspontját a kriptofizetések hozzáadásával kapcsolatban, megjegyzései két dolgot jelenthetnek. Az Airbnb már azelőtt tervezte, hogy integrálja szolgáltatásaiba a digitális eszközökkel való fizetést, mielőtt a vezérigazgató javaslatot kért volna, vagy még az év vége előtt fontolóra veszi ezt.
 

Függetlenül attól, hogy miről van szó, Chesky megjegyezte, hogy a „kriptofizetési” ajánlás számos tokenötletet tartalmazott, beleértve a Bitcoint is. A lakásbérlő cég társalapítója azt is hozzátette, hogy az Airbnb jelenlegi fizetési volumene 336 milliárd dollár. A kriptovaluták támogatása növelheti ezt az összeget, ugyanis az iparág egyre inkább növekszik. Ezzel a vállalat a Dtravel-lel versenyezhet, egy decentralizált lakásbérlő céggel, amelyet az Airbnb és az Expedia korábbi vezetői hoztak létre, a vezető Binance kriptotőzsde támogatásával.
 

Már több cég elfogadja a kriptót

Tavaly számos vállalat integrálta a kriptofizetési lehetőségeket. Például a népszerű német divatcég, a Philipp Plein International AG azt mondta, hogy lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 15 különböző kriptovalutával vásároljanak termékeket, beleértve a Bitcoint és az Ethereumot.
 
Hasonlóképpen, az amerikai Verifone fintech cég szeptemberben együttműködött a BitPay Bitcoin fizetési szolgáltatóval, hogy kriptofizetési lehetőségeket tegyen elérhetővé egyesült államokbeli ügyfelei számára.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
Az AMC mozikban is elkezdték elfogadni a kriptovalutákat, mozijegyekért lehet fizetni Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash és Litecoin segítségével.
 
Horvátországban pedig már élelmiszert is lehet közvetlenül kriptovalutákkal vásárolni a Konzum élelmiszerlánc jóvoltából. 

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.