Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Csúcsra érhet a bitcoin bányászati nehézség

Csúcsra érhet a bitcoin bányászati nehézség

Annak ellenére, hogy a kriptopiac nehéz heteken megy keresztül, a Bitcoin bányászati nehézség 6,8%-kal is megemelkedhet a jövő héten.

 

Új minden idők csúcsán lehet a Bitcoin bányászati nehézség

2022 augusztusában nőtt a Bitcoin bányászati nehézség és a hash rate is. Azok a bányászok akik lekapcsolták gépeiket újra csatlakozhatnak a bitcoin hálózatához az egy hónapos kapitulációs szakasz után.
 
Bitcoin bányászat | Cryptofalka Forrás: coinscreed.com
 
A bitcoin has rate a számítási teljesítményt méri a bitcoin hálózatán. Értékét gyakran, kéthetente becsülik. A bitcoin bányászati nehézség azt méri, hogy mennyi munkát kell elvégezniük a munkaigazolási (proof of work, PoW) rendszerben dolgozó bányászoknak, mielőtt blokkot adnak a blokklánchoz, és bitcoint keresnek. Az infláció egyenletes ütemének fenntartásáért is felelős. A magasabb hash rate nagyobb nehézséget jelent, és fordítva. A nehézség beállításánál az a cél, hogy a blokk létrehozásának átlagos ideje körülbelül tíz perc legyen.
 
A BTC.com elemzése szerint ez lesz a legmagasabb felfelé irányuló nehézségi korrekció idén január óta. Ha a 6,8%-os növekedés megvalósul, akkor a nehézségek minden idők új csúcsaira ugrik.
"Elég nagy, ugrásszerű nehézség emelkedést tapasztalhatunk ahhoz, hogy néhány napon belül új (vagy az újhoz közeli) ATH-t állítsunk be" - prognosztizálja a Bitcoin bányászati ​​tanácsadó cég, a Blocksbridge.
Nexo kriptovaluta váltó

 

A nem hatékony felszereléssel rendelkező bányászok még kapitulálhatnának

A Blocksbridge mindazonáltal megjegyezte, hogy a jelenlegi légkör nem minden bányász számára könnyű. A régebbi berendezésekkel rendelkezők például érezik a szorítást az árveszteségnek és a blokktámogatásoknak és díjaknak az olyan költséggel szembeni értékcsökkenése miatt, mint az elektromos áram.

2022 augusztusában a bitcoin bányászati nehézség 28,35T volt, ami 10%-kal kevesebb, mint a májusban mért 31,25T-s csúcs. Az átlagos blokkidő 9,1 perc, jelezve, hogy a blokkidőt fel kell vinni a nehézségek potenciális növekedéséhez. A bányászat nehézségét körülbelül kéthetente módosítják.
 
Mivel 2021 negyedik negyedévében a bitcoin ára több mint 60%-kal esett vissza minden idők csúcsához képest, a bányászoknak többet kell bányászniuk, hogy nyereségesek maradjanak. Ennek eredményeként a 2022. augusztus 22-én felülvizsgált adatok szerint a bitcoin hashrate-je több mint 246 exahash/másodperc volt. A nem hatékony gépekkel bíró bányászoknak a bányászott bitcoint kell értékesíteni, hogy fedezzék a működési költségeket, ami további nyomást gyakorolt ​​az árfolyamra.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.29% $61,851.29
Ethereum ETH -0.76% $3,038.18
BNB BNB 0.56% $538.39
Solana SOL 2.87% $137.44
XRP XRP 1.85% $0.5004
Dogecoin DOGE -1.36% $0.1512
Cardano ADA 0.37% $0.4537
Litecoin LTC 1.72% $80.32
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!