Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Orosz energiaforrással fog Bitcoint bányászni a BitRiver

Orosz energiaforrással fog Bitcoint bányászni a BitRiver

Oroszország harmadik legnagyobb olajtermelője partnerséget kötött a BitRiverrel, hogy bányászati ​​létesítményeket hozzon létre olajmezőkön.

 

 

BitRiver orosz gáz segítségével fog Bitcoint bányászni

Miközben Észak-Amerikában dúlnak a viták a bitcoin és az ethereum bányászatának a környezetre gyakorolt hatásairól, az állami tulajdonú orosz energiaóriás, a Gazpromneft tovább növeli Oroszország hozzájárulását a globális hashrate-hez.
 
Bitcoin bányászat megújuló energiával I Cryptofalka Forrás: thenextweb.com
 
Az olajcég a svájci BitRivert, Oroszország legnagyobb bányászati ​​szolgáltatóját vette igénybe, hogy zöld kriptovaluta bányászati ​​adatközpontokat építsen fáklyás földgázzal működő olajmezőin. A BitRiver a központokat olyan új olajmezőkön építi majd, amelyeken nincs közlekedési elérhetőség. Az új létesítmények akár két gigawatt teljesítmény-kapacitás bővítését teszik lehetővé a következő két évben.
„A következő két évben a BitRiver saját adatközpontokat hoz létre, akár 2 gigawatt teljesítményskálával, beleértve a gázt is, amely magas és stabil energiafogyasztást is biztosít. ” – mondta csütörtöki közleményében a Gazprom alapító-vezérigazgatója.
Az ügyletet a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon jelentették be 2022. június 16-án.
 

 

A BitRiver szerepe az ukrán-orosz háborúban

A 2017-ben alapított BitRiver 100 megawattos megújulóenergia-bányászati ​​adatközpontot üzemeltet a szibériai Bratskban. A BitRivernek idén áprilisában nézeteltérése volt az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Külföldi Vagyonellenőrző Hivatalával, és ez lett az első kriptovaluta bányásztársaság, amelyet szankcionáltak, miután februárban megszállta Ukrajnát.
 
A minisztérium kiemelte, hogy a BitRiver három irodát működtet Oroszországban, annak ellenére, hogy tavaly áthelyezte digitális eszközeinek tulajdonjogát Svájcba. Azt is elmondták, hogy a bányászati ​​cég azzal, hogy kapacitást adott nemzetközi ügyfeleknek, segített a Kremlnek pénzzé tenni eszközeit.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A Crusoe Energy Systems úttörő szerepet tölt be

Az olyan vállalatok, mint az amerikai olajóriás, az ExxonMobil, nemrégiben jelentette be azon szándékát, hogy ezzel a tisztább energiaforrással bitcoint bányásznak Észak-Dakotában. Ezzel egyidejűleg az ománi szuverén befektetési alap részesedést vásárolt a denveri székhelyű Crusoe Energy Systems Inc.-ben, hogy fáklyázott földgázt használva kriptovalutákat bányászhasson.
 
Észak-Afrika és a Közel-Kelet a világ gáz fáklyáinak 38%-át teszi ki. A JPMorgan elemzője, Nikolaos Panigirtzoglou becslése szerint egy bitcoin bányászatának költsége 15 760 dollárra emelkedett, ami a bitcoinbányászok számára kevesebb profitot jelent, mivel a bitcoin ára a napokban 20 000 dollár alá csökkent. 
 
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.77% $66,756.8
Ethereum ETH 6.46% $3,254.17
BNB BNB 4.26% $582.1
Solana SOL 8.32% $154.15
XRP XRP 4.34% $0.5159
Dogecoin DOGE 5.10% $0.1654
Cardano ADA 3.96% $0.4905
Litecoin LTC 3.03% $82.05
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!