Így kamatoztasd a kriptovalutáidat a Binancen!

Szerző: | máj 22, 2023 | Árfolyam elemzés, Kriptovaluta hasznos

HODLER vagy? Vannak eszközeid, amelyek a Binance Spot Walletben porosodnak? Akkor érdemes pár perc figyelmet szentelned a Binance Earn funkcióra, amely lehetővé teszi, hogy passzív jövedelmet generálj kriptovalutáid segítségével. 

 

Passzív jövedelem kriptovalutákból

A kriptovaluták rohamos népszerűségével egyre több ember keresi azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével növelhetik vagyonukat ebben a dinamikus piacban. Az egyik ilyen lehetőség a Binance Earn, a Binance kriptotőzsde által nyújtott szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet generáljanak kriptovalutáikból. 

A Binance Earn az infláció elleni fedezet biztosításától kezdve a portfólió diverzifikálásáig számos lehetőséget kínál a felhasználóknak a vagyonuk növelésére.

Binance earn I Cryptofalka  

Maga a Binance Earn egy összefoglaló a felületen, több opció közül választhatunk, hogyan szeretnénk kamatoztatni a portfóliónkat. Az Auto-Investről, ami egy nagyszerű megoldás, ha valaki DCA-zni szeretne már korábban írtunk, ezért most a “Simple Earn” funkciót vesszük górcső alá. 

 

👇🏼 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! 👇🏼
binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 

Binance Simple Earn: kamatok egyszerűen

Akik már veterán Binance felhasználók, azoknak feltűnt, hogy a “Flexible Savings“, “Locked Savings” és “Locked Staking” funkciók eltűntek, és felcserélte őket a Simple Earn szolgáltatás.. Az Earn leegyszerűsíti mindezen funkciókat azáltal, hogy a különböző lehetőségeket egy egyablakos platformba integrálta, ahol napi kamatokat szerezhetsz.

Egyetlen platformon könnyedén indíthatsz rugalmas futamidejű és zárt futamidejű szolgáltatásokat. A jutalmak elosztási, feliratkozási és beváltási folyamatai így sokkal egyszerűbbé váltak és az új felhasználók számára is könnyedén elsajátítható a használatuk. 

Binance earn I Cryptofalka

A Simple Earnbe berakott eszközeidet a futamidő alatt különböző célokra használhatják fel, ideértve a Binance-en belüli más üzleti egységek általi felhasználást is. A Simple Earn rugalmas termékeire szinte bármikor fel- vagy leiratkozhatsz, így a napi kamatok bezsebelése mellett is megőrizheted az eszközeid rugalmasságát és a likviditást.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

Ezzel ellentétben ugyan a zárolt termékek magasabb jutalmakat biztosítanak, cserébe azért, hogy eszközeid előre meghatározott visszaváltási időpontokkal rögzített futamidőre kötöd le. A visszaváltási időpont előtt bármikor dönthetsz úgy, hogy visszavonod az egyenleged, de az addig felhalmozott vagy kapott jutalmakról így le kell mondanod.

Tipp: Az “Auto-invest” funkció segítségével automatikusan feliratkoztathatod Earn szolgáltatásra a Spot Walletben lévő eszközöd. Ilyenkor a Spot tárcában lévő token automatikusan átkerül a megfelelő rugalmas kamatozó szolgáltatásba.

 

Binance earn I Cryptofalka

 

Mennyit kamat jár, ha feliratkozol?

A napi jutalmak nem fixek, a Binance saját alapjaiból osztja szét a kamatokat fenntarthatóság és versenyképesség szempontjait figyelemmel tartva, valamint a mindenkori piaci körülmények értékelésének alapján meghatározva a jutalmak összegét. Gyakran előfordulnak promóciós jutalmak is, ezért időről-időre érdemes ránézni az aktuális kampányokra, a plusz kamatokért.

A Valós Idejű APR élő mutatója annak, hogy milyen jutalmakat kaphatsz, de percről percre változhat. A kamatok felhalmozódnak az Earn Walletedben, ennek eredményeként az egyes tokenekhez tartozó rugalmas lekötésű egyenleg is idővel növekszik.

Például, ha 2000 ABC tokennel előfizetsz, és a jelenlegi Valós Idejű APR 2,09%, akkor a következő percben 2000 ABC * 2,09% / 365/24/60 = 0,00007952 ABC-t kapsz. Az egyenleged a következő percben tehát 2 000,00007952 ABC lesz.

 

👇🏼 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! 👇🏼
binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 

Simple Earn lépésről-lépésre:

 

1. Jelentkezz be Binance-fiókba, és menj a [Earn] – [Simple Earn] menüpontra.

Binance earn I Cryptofalka

 

 

2. Keresd meg azt a tokent, amelyre szeretnél feliratkozni. Kattints az általad kívánt lekötési határidőre [Rugalmas, 10, 30, 60, 120 nap] a coin mellett, majd kattints a [Feliratkozás/Subscribe] gombra.

Binance earn I Cryptofalka

 

 

3. Megjelenik egy felugró előfizetési ablak, ahol megadhatod az előfizetésed összegét (itt engedélyezheted az automatikus feliratkozás funkciót is). Ellenőrizd a jobb oldali előfizetési összefoglalót, és kattints a [Megerősítés/Confirm] gombra a feliratkozáshoz.

Binance earn I Cryptofalka

 

 

4. Megjelenik egy megerősítő üzenet a feliratkozás részleteivel, és egyben az eszközök átkerülnek a Spot Walletből a Simple Earn Flexible termékbe.

Binance earn I Cryptofalka

 

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.