A Binance létrehozza a Build N’ Build blokkláncot

Szerző: | jún 2, 2022 | Kriptovaluta

A Binance Smart Chain-ből (BNB chain) és a BNB Beacon Chain-ből egy új, nagyobb skálázhatóságú,  decentralizáltabb láncot hoz létre a Binance.

 

A Binance fókuszában a decentralizáltság és az interoperabilitás

A BNB lánc több mint 1300 alkalmazásnak adott otthont, és naponta közel 3 milliárd dollár értékű tranzakciót dolgoz fel. A Binance Smart Chain (BSC) központosításával kapcsolatos kritikák kezelésére a Binance bejelentette a BSC és a BNB Beacon Chain (korábbi nevén Binance Chain) egyesülését. Így megalakul a Build N’ Build (BNB) lánc. Az új blokklánc a tervek szerint decentralizáltabb és nagyobb skálázási képességekkel rendelkezik majd. A cég közzé tette technikai ütemtervét a láncok közötti interoperabilitás, a decentralizáció, az irányítás és a mechanizmusok és egyebek fejlesztéseiről.
 

A Binance hivatalos twitter fiókja szerint a BNB lánc havi felhasználóinak száma elérte a 2 milliót, kétszer annyit, mint jelenleg az Ethereum. A bejegyzés kiemeli, hogy a soron következő fejlesztések az első réteg blokkláncának decentralizáltabbá tételére, a nyílt forráskódú alkalmazások bevonására a Beacon Chainbe, valamint a validátorok számának csaknem megduplázására fognak összpontosítani a BEP-131 javaslat révén. A csapat úgy véli, hogy nagyobb fokú átláthatóságot és biztonságot kínál majd a felhasználóknak.

 
A BNB Application Sidechain (BAS) segítségével a felhasználók könnyedén létrehozhatják saját platformjukat, a BNB Chain a ZkRollupokat a BAS-on lehet majd elérni, hogy végül áttérjen a zkBAS rendszerre. Megjegyzi, hogy a változtatás javíthatja a biztonság és a teljesítmény közötti egyensúlyt, és növelheti a tranzakciók teljesítményét. A BAS- és zkBAS specifikus megoldások a számítási teljesítmény és az adattárolás problémáit kezelik.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao elmondta, hogy a továbbfejlesztett funkciók a BNB Chain-t a blokklánc jövőjévé teszik, mivel az egy erősen decentralizált termék lesz, amelyet a közössége irányít:
„A blokklánc sok mindenre képes. Az első alkalmazások a DeFi-re összpontosítanak, de szerintem a BNB Chain sokkal nagyobb, mint a Binnance.com. A közösség dönt a jövőjéről. Úgy gondolom, hogy a jövőben az emberek úgy fognak interakcióba lépni a blokklánccal, hogy nem is tudják, hogy pénzről vagy banki tevékenységről van szó.”

 

A BNB lánc továbbra is domináns

A Nansen blokklánc adatelemző platform első negyedéves jelentése szerint, annak ellenére, hogy 2022 elején jelentős mértékben visszaesett a láncon belüli tevékenysége, a BNB Chain továbbra is megőrizte iparági vezető pozícióját és a legaktívabb blokklánc hálózatot a rétegek között. A jelentés azt is megjegyezte, hogy a hálózat Binance Smart Chain-ről (BSC) BNB hálózatra váltása azt jelzi, hogy a Binance kriptotőzsdén túl is terjeszkedik.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.