Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Grayscale Bitcoin Trustból is Bitcoin ETF lehet?

A Grayscale Bitcoin Trustból is Bitcoin ETF lehet?

A Grayscale intézményi befektetési óriás fontolóra veszi, hogy Bitcoin Trustját Bitcoint ETF-é alakítja át.

 

A SEC nagyvalószínűséggel jóváhagyja az első Bitcoin ETF-et

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete október 15-i jelentése szerint elfogadta a ProShares Bitcoin Strategy ETF regisztrációs kérelmét. A ProShares Trust Bitcoin (BTC) tőzsdén kereskedett alapja, amely határidős szerződésekkel kínál kitettséget a kriptoeszköznek. Ezenkívül a ProShares benyújtott egy hatályba lépést követő módosítási tájékoztatót, amely szerint ETF-je már október 18-án elindulhat.

https://twitter.com/JSeyff/status/1449010847074897933?s=20

Az eszközöket a NYSE Arca -n jegyzik, amennyiben a SEC hivatalosan jóváhagyja a kérelmet. James Seyffart, a Bloomberg elemzője arról számolt be, hogy a ProShares Bitcoin Strategy ETF 95 bázispontos BITO jelzéssel szerepel majd.
 

A Grayscale Bitcoin Trust is Bitcoin ETF lehet

Október 17-én Barry Silbert, a Grayscale anyavállalatának, a Digital Currency Group-nak a vezérigazgatója utalt arra, hogy a Grayscale azt tervezi, hogy Bitcoin Trust-ját spot elszámolású Bitcoin alappá alakítja át.
 
Miután a Twitteren kritizálta a készpénzes elszámolású Bitcoin határidős ETF-et, amelyet az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) nemrég hagyott jóvá, Preston Pysh, a Bitcoin kommentátora megkérdezte Silbertet, hogy a Grayscale Bitcoin Trustot mikor alakítják át BTC-vel elszámolt ETF-é. - Silbert azt válaszolta, hogy kövesse figyelemmel az eseményeket.
 
Grayscale Bitcoin Trust I Cryptofalka Forrás: https://cryptopotato.com/
 
Úgy tűnik azonban, hogy a Grayscale Bitcoin Trust befektetői nyugtalanná váltak Silbert megjegyzései nyomán. Egy Twitter felhasználó megkérdezte, mit jelentene az átszervezés a Grayscale Bitcoin Trust részvényeit birtokló befektetők számára.
 
„Mi történik velünk, Grayscale befektetőkkel, miután jóváhagyták a spot ETF -et? A befektetéseinket ETF -részvényekké alakítják át? ” tweetelte.
 
A találgatások a Grayscale Bitcoin ETF -re vonatkozó állítólagos ambícióiról a hét végén kezdtek el terjedni, miután a CNBC cikke névtelen bennfentesekre hivatkozva azt állította, hogy a Grayscale várja, hogy a SEC végre jóváhagyja a Bitcoin ETF -et. Október 15-én a SEC bejelentette, hogy elfogadta az értékpapírok nyilvántartásba vételét a ProShares Trust határidős Bitcoin (BTC) tőzsdén kereskedett alapjából. A ProShares ETF a befektetőknek kitettséget kínál olyan szerződéseknek, amelyek a BTC jövőbeli árával spekulálnak, és készpénzben kerülnek kiegyenlítésre.
 
Annak ellenére, hogy az ETF jóváhagyását emlegették a Bitcoin legutóbbi emelkedő piaci akciójának elsődleges katalizátorként, sok elemző bírálta az alapot a készpénzes elszámolású struktúrája miatt, helyette azt szorgalmazták, hogy az SEC olyan Bitcoin ETF-et hagyjon jóvá, amelyet a BTC támogat.
 
Grayscale AUM I Cryptofalka Forrás: Grayscale
 
A Grayscale legutóbbi, október 15 -i jelentése szerint a cég 52,6 milliárd dolláros vagyonkezeléssel (AUM) büszkélkedhet - ennek 73% -a Bitcoin Trustban van. Az adatok azt sugallják, hogy a Grayscale Bitcoin készlete nagyjából 620 000 BTC -t vagy a Bitcoin teljes kínálatának 3,3% -át teszi ki.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.12% $67,018.36
Ethereum ETH 0.33% $3,117.44
BNB BNB -0.19% $580.41
Solana SOL 0.44% $173.8
XRP XRP -0.40% $0.5221
Dogecoin DOGE -1.14% $0.1548
Cardano ADA -0.67% $0.4812
Litecoin LTC -0.08% $84.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!