Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Alacsonyabb ár hatására újra vásárlásba kezdett egy Bitcoin bálna

Alacsonyabb ár hatására újra vásárlásba kezdett egy Bitcoin bálna

A relatíve olcsó Bitcoin ár hatására ismét vásárlásba és felhalmozásba kezdett több nagymennyiségű BTC-t birtokló bálna.

 

A Bitcoin bálnák veszik a leértékelt Bitcoint

A november 16-i on-chain adatok szerint, a harmadik legnagyobb Bitcoin bálnacím 207 BTC-vel növelte részesedését. Annak ellenére, hogy az elmúlt 24 órában 8%-ot csökkent az árfolyam, a Bitcoin továbbra is stabil digitális eszköz a legnagyobb befektetők számára. Az egyik cím esetében, amely immár a harmadik legnagyobb 193 433 BTC egyenleggel, 12,84 millió dollárnak megfelelő összeggel egészítette ki az egyenlegét 62 053 dollár / Bitcoin áron.

Bitcoin bálnák I Cryptofalka Forrás: https://coingape.com/

„Mostanra ez a cím 635 BTC-vel növelte részesedését novemberben. A cím jelenlegi egyenlege 108 528,56 BTC, a nem realizált bevétel pedig 4 632 109 617 USD.” – jegyezte meg Colin Wu újságíró.

Az ilyen bálnaviselkedés valójában gyakori a bikapiac alkalmával, amint azt a korábbi cikluscsúcsokat lefedő blokklánc adatok is bizonyítják.
„Véleményem szerint a bálnák és a nagy szereplők általában fedezik Bitcoinjaikat azáltal, hogy származékos tőzsdékre utalnak át, és short pozíciókat vesznek fel, amikor hatalmas mennyiségű BTC-t vásárolnak alacsony árakon” – magyarázta kedden a CryptoQuant elemző cég
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
 

Korábban is láthattunk hasonló viselkedést a nagybefektetőktől

Ez a minta nyilvánvaló volt a legutóbbi bikapiac (2017) során, amikor az All Exchanges to Derivative Exchanges mutató sokszor tetőzött, és az árfolyam minden alkalommal megugrott. Jelenleg, a bikapiac alatt a mérőszám négyszer tetőzött, jelezve, hogy a bálnák folyamatosan vásárolnak. Ez hosszú távon bikapiacot sejtet.
 
Amint arról a Cointelegraph korábban beszámolt, a hosszú távú tulajdonosok e hónaptól elkezdték csökkenteni a BTC állományukat.
 
Az úgynevezett „elosztásban” a jelenség a történelem során a bikapiac ár akció legélénkebb szakaszát kísérte, amint azt tavaly november elején tapasztaltuk. Eközben a 62 000 dolláros szinten a nagy vásárlói tevékenység nem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza az alacsonyabb szintek keddi újratesztelését, ellentétben a Whalemap, a bálnatevékenység figyelésére szolgáló eszköz várakozásaival.
 

[embed]https://twitter.com/whale_map/status/1460310654947057670[/embed]

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.39% $64,904.5
Ethereum ETH 2.88% $3,152.31
BNB BNB 2.72% $570.86
Solana SOL 4.93% $150.55
XRP XRP 4.87% $0.5289
Dogecoin DOGE 4.15% $0.1626
Cardano ADA 7.41% $0.5048
Litecoin LTC 4.93% $85.04
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!