Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
ARK Investment szerint sok potenciál van még a Bitcoinban

ARK Investment szerint sok potenciál van még a Bitcoinban

Az Ark Invest és a JP Morgan, az Egyesült Államok legjobb befektetési alapjai szerint a Bitcoin ára hosszútávon akár a 130-470 ezer dollárt is elérheti.

 

Pál fordulat a JPMorgannél a Bitcoinnal kapcsolatban

A JPMorgan Chase korábbi negatív véleményei után újonnan már arra számít, hogy a Bitcoin hosszútávon (BTC) elérheti a 130 000 dollárt is. Az Ark Invest ennél is tovább megy és azt valószínűsíti, hogy a BTC piaci kapitalizációja meghaladhatja majd az aranyét is. Mindkét alap optimista makrogazdasági jóslata a Bitcoin szűkössége körül forog, amely fellendítette népszerűségét mint értéktartó, biztonságos pénzügyi menedék.

BTC/USD Futures I Cryptofalka Forrás: Tradingview

Ha érdekel, hogy miért is az aranyhoz hasonlítható a Bitcoin jellege, akkor olvasd el még a tavalyi cikkünket, ahol részletesebben kiveséztük az arany és a Bitcoin kapcsolatát.

 

Miért ennyire optimisták a Bitcoint illetően?

A Cryptofalka is beszámolt már arról, hogy az amerikai dollár index kilátásai csökkenőben vannak. A FED úgy nyomtatja a dollárt, mintha nem lenne holnap.  Az inflációtól és a pénzügyi piacok növekvő likviditásától való félelem miatt a tartalék devizák, mint a dollár, leértékelődnek. 

Az Ark Invest például úgy látja, hogy a Bitcoin a jövőben megközelíti majd az 500 000 dollárt, ha a legnépszerűbb kriptovaluta piaci kapitalizációja meghaladja az aranyét. Jelenleg a Bitcoin összértéke az arany értékének 10% -át teszi ki.

[embed]https://twitter.com/MrktMeditations/status/1379016483263688705[/embed]

 

A Winklevoss ikrek is permabullok

A Winklevoss ikrek, a Gemini kripto-tőzsde alapítói, és korai Bitcoin befektetők, több mint egymilliárd dollár értékű kriptavalutával rendelkeznek. Hasonló véleményen vannak, mint a befektetési alap. 

Egy új értekezésben, amelynek címe: 500 ezer dolláros Bitcoin esete, Tyler Winklevoss elmondta:

Ma a fizikai arany piaci kapitalizációja konzervatív becslések szerint 9 billió dollár. Ha ezt a becslést használjuk a Bitcoin jövőbeli számítására, akkor a Bitcoin mostani bika piaca alulértékelt, és 45 sörösére is emelkedhet még akár a távoli jövőben. Másképp mondva, a bitcoin ára 45-szeresére tud emelkedni a mai helyről, ami azt jelenti, hogy 500 000 USD / bitcoin árat is elképzelhetőnek tartanak.

A JP Morgan azért óvatosabb becslést határozott meg, ami az ő esetükben 130 ezer dollár. Holger Zschaepitz, a Welt piaci elemzője megjegyezte:

A JP Morgan 130 ezer dollár célértéket határoz meg, ami egy hosszú távú becslés. A kockázatokat is figyelembe véve, korrigálásokkal a Bitcoin elméleti 130 ezer dolláros valós értéke mellett 24-30 ezer dollár körüli értékre is korrigál a mostani volatilitás arányok alapján. Hosszútávú adoptáció és a 130 ezer dolláros célár egyik feltétele lenne, hogy a volatilitás mérték az aranyéhoz konvergáljon.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Mit gondolnak a kereskedők a Bitcoin hosszútávú áráról?

Egy álnéven kereskedő, Bitcoin Jack néven ismert trader szerint, a nyereség-mutató (SOPR) indikátor előrejelzi, hogy rövid távon nyereség realizálás történhet. A SOPR indikátor felméri, hogy a piacon lévő BTC mennyi profitot termel, és mennyire kiszolgáltatott egy esetleges eladási hullámnak. A kereskedő így nyilatkozott:

https://twitter.com/BTC_JackSparrow/status/1379078888471560193

Behúztam a Volume profil segítségével azokat a szinteket, ahol magas a kereskedési forgalom, hogy készen álljunk a trend megerősítésére. A trend megerősítése hamarosan várható, különben úgy gondolom, hogy visszaállunk egy másik korrekciós fázisra, amely akár 1-2 hétig tart.

Scott Melker egy másik kriptovaluta-kereskedő hangsúlyozta, hogy a Bitcoin jól teljesít az S&P 500 és az amerikai tőzsde ellen, ami továbbra is azt jelzi, hogy értéktartó, és értéktár funkciót tölt be. 

BTC / USD vs SPX / USD nézve az eszközök értéke emelkedik, mert a közös nevező a dollár értéke amortizálódik. Ha a részvényeket nézzük egy deflációs eszközzel szemben, akkor sokkal kevésbé lenyűgözően. - mondta Melker

BTC vs SP 500 I Cryptofalka Forrás: Tradingview

Mindaddig, amíg a Bitcoin továbbra is felülmúlja az amerikai tőzsdét, kockázati szempontból mind a kereskedők, mind a hosszútávú befektetők számára továbbra is kedvező marad a Bitcoin közép,- és hosszútávon is.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.76% $51,106.47
Ethereum ETH -1.44% $2,944.47
BNB BNB -1.31% $376.7
Solana SOL -2.36% $101.25
XRP XRP -1.80% $0.5378
Cardano ADA -1.26% $0.5873
Dogecoin DOGE 0.28% $0.08512
Litecoin LTC -0.40% $68.72
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!