Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin és Kripto alapok e-book bitcoin whitepaper évfordulóra!

Bitcoin és Kripto alapok e-book bitcoin whitepaper évfordulóra!

Ugyan a Bitcoin whitepaper mindössze kilenc oldalas, mégis elég volt ahhoz, hogy útjára indítson egy pénzügyi forradalmat.  Az esemény 14. évfordulója alkalmából pedig mi is elkészítettük nektek a frissített Bitcoin és Kripto alapok oktatóanyagot!

 

14 éves a Bitcoin whitepaper

2008. október 31-én Satoshi Nakamoto kiadta a Bitcoin fehér könyvet egy Metzdow által üzemeltetett kriptográfiai levelezőlistán. A Metzdow levelezőlistát egy titkosíráspunkokból álló csoport vezette, és tele volt olyan ötletekkel, amelyek egyfajta digitális valuta létrehozására irányultak: ezek közül néhányat a Bitcoin whitepaper-ben is idéztek.

Satoshi fehér könyve a "Bitcoin P2P e-cash paper" című üzenetben jelent meg, amelyben Nakamoto kifejtette, hogy digitális valutája teljesen peer-to-peer (P2P), és nincs szükség megbízható harmadik félre ahhoz, hogy egy tranzakció létrejöjjön. A Bitcoin a peer-to-peer hálózaton keresztül oldotta meg a dupla költés problémáját. A Bitcoin azt is lehetővé tette, hogy a hálózat résztvevői anonimak maradjanak, és egy PoW (proof-of-work) konszenzus algoritmus segítségével biztosította a biztonságot.

Bitcoin whitepaper I Cryptofalka

Akkoriban a fehér könyvet nem úgy fogadták, ahogy azt az emberek a mai ismereteik tudatában elvárnák. Csak egy maroknyi ember látta Nakamoto e-mailjét, és válaszolt a Bitcoin gondolataira.

 "Satoshi megelőzte korát és olyan problémákat oldott meg, amelyeket az előtte járók nem tudtak".

A fehér könyv "valóban egy új korszak kezdete volt a világ monetáris rendszerei számára", mert előhozta azt a gondolatot, hogy a decentralizációnak nagyobb értéke van, mint a centralizációnak. A Bitcoin ötlete számos problémát próbált megoldani, köztük a hamisítást, a féktelen pénznyomtatás és a harmadik partner kockázatát.

 

Megjelent a Bitcoin és kripto alapok e-book!

Repül az idő, és bár a Bitcoin whitepaper immáron 14 éves, úgy tűnik a megoldásra váró problémák azóta is jelen vannak. A jelenlegi pénzügyi helyzetben, aki nem cselekszik, az bizony elveszíti a nehéz munka árán megszerzett pénze értékét. De milyen születésnap lenne ez ajándék nélkül? Ne aggódjatok, mi készültünk! 😍👇

Mától elérhető ugyanis a Cryptofalka "Bitcoin és Kripto alapok" e-book!

Kriptovaluta oktatóanyagunkban összeszedtük mindazt a tudásbázist, amivel azonnal belevághatsz a kripto kereskedésbe! Ha most ismerkedsz a blokklánc világával és szükséged lenne egy megbízható és könnyen érthető tananyagra, akkor ez az e-book tökéletes választás.

Bitcoin és kripto alapok ebook I Cryptofalka

Szeretnéd megérteni, hogy mi is a bitcoin és a mögötte rejlő blokklánc technológia? Régóta gondolkozol már azon, hogy belevágj a kriptovaluta kereskedésbe, de eddig még nem szántad el magad, hogy összegyűjtsd az alapokhoz szükséges biztos tudást? Félsz, hogy rossz helyről tájékozódsz? Segítünk!

 

Miről olvashatsz a Bitcoin és Kripto alapok oktatóanyagunkban?

A Bitcoin és kripto alapok e-book egy olyan stabil alapot ad az olvasónak, mely tudatában biztonságosan és hatékonyan lesz képes belevágni a kripto világába. Ezen ismeretek hiányában veszélyes és senkinek sem ajánljuk a kriptovalutákkal történő kereskedést!

 • A jelenlegi pénzügyi rendszer problémái, avagy hol rontottuk el?
 • Mi a bitcoin és mire kínál megoldást? Lufi vagy pénzügyi forradalom?
 • Altcoinok és tokenek, mi alapján válassz és hogyan diverzifikáld a portfóliódat?
 • Mik azok a konszenzus mechanizmusok és hogy működik a kripto bányászat?
 • Hogyan juss hozzá az első kriptovalutáidhoz, hol vásárolhatod meg őket?
 • Kriptovaluta tranzakciók érthetően, röviden: utalások lépésről-lépésre.
 • Ne legyél áldozat! Leggyakoribb scam-ek, milyen kockázatok vannak és hogyan tartsuk biztonságban a kriptovalutáinkat?
 • A technológia már itt áll a küszöbön. Jelenlegi felhasználási módok, amikről nem is hallottál.
 • Gyakori tévhitek, amiket fontos rendbe tenni!

 

🔥 KATTINTS IDE ÉS TEKINTSD MEG AZ E-BOOKOT A WEBSHOPUNKBAN! 🔥

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
 2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
 5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.65% $62,001.96
Ethereum ETH 1.52% $3,438.93
BNB BNB 1.09% $409.53
Solana SOL -3.18% $129.28
XRP XRP 6.05% $0.6252
Cardano ADA 10.85% $0.7418
Dogecoin DOGE 18.10% $0.1428
Litecoin LTC 4.73% $89.98
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!