Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Cryptopia: Bitcoin, Blokkláncok és az Internet Jövője

Cryptopia: Bitcoin, Blokkláncok és az Internet Jövője

A Cryptopia egy izgalmas utazás a Bitcoin iránt érdeklődők számára, amely legalább annyira szórakoztató, mint amennyire tanulságos.

 

Mi az a Cryptopia?

A Cryptopia egy forgatókönyves dokumentumfilm a blokklánc technológiáról és a pénzügyekről, amelyet Torsten Hoffmann írt és készített. Egy 85 perces mélymerülés a kripto ökoszisztémába és a blokklánc technológiába, amely megvizsgálja ennek a mozgalomnak és a mögötte álló embereknek a jó, a rossz és a csúnya oldalát. A film megkérdőjelezi, hogy valóban bízhatunk-e a kriptopénzipar azon képességében, hogy felépítsen egy bizalom nélküli kiberutópiát. Vagy talán a kriptoprojektek ugyanolyan tisztességtelenül elosztottak és könnyen manipulálhatók, mint a jelenlegi pénzügyi rendszereink és technológiai platformjaink?

A filmet két éven keresztül, négy kontinensen forgatták, és az ellentmondásos iparág számos "nagy agyú és nagy egójú" emberét mutatja be. A Cryptopia olyan dokumentumfilm, amely megpróbálja elmagyarázni, mitől olyan különleges a Bitcoin, mint új digitális fizetőeszköz.

A rendezők a hasznos képi ábrákat a technológia egyszerű definícióival kombinálták, pontos szöveges intervallumokkal, amelyek logikus kronológiában vezetik végig a felhasználókat a Bitcoin működésének magyarázatán és, hogy miért jelent előrelépést a jelenlegi globális monetáris rendszerhez képest. Az interjúk használatának és a kriptopolitikai személyiségek által megosztott néhány privát részletnek köszönhetően a közel 90 perces anyag igazán jól fogyasztható és befogadható.

Felkeltette az érdeklődésed a Cryptopia? Csekkold az előzetest itt:

https://www.youtube.com/watch?v=M6GgU08rxyg

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Egy kis betekintés a Cryptopia storyline-ba

A Bitcoin-t korunk egyik legmegrendítőbb technológiájának nevezik, amely egy alternatív és decentralizált valutarendszer kiépítésével fenyegeti a bankokat. Egyesek szerint a "blokklánc" egy jobb és igazságosabb internet tervezetét nyújthatja - kihívást jelentve az uralkodó technológiai óriásoknak. E potenciál ellenére a Bitcoin árfolyama súlyos ingadozásokon megy keresztül, a közösség pedig elkeseredett belső "polgárháborúval" néz szembe.

Ezen felül a médiában megjelenő hírek nagy része gyakran félretájékoztató vagy félrevezető, és a közvélemény még mindig nincs teljesen tisztában a technológiával és annak szélesebb körű következményeivel.

 

Cryptopia | Cryptofalka en.cryptonomist.ch

A Bitcoin-tábor mindkét oldalán (vagy minden oldalán) határozottan álló emberek eltérő nézeteinek bevonása egy olyan szórakoztató mellékszál, amely vonzó lehet a kriptoban jártas közönség számára. A filmben jeleneteket láthatunk olyan konferenciákról, amelyeken csak a kriptogazdagok és azok vesznek részt, akik kripto hírnevüket úgy szerezték, hogy a Bitcoin-ból üzletet csináltak. Bevezetnek minket a svájci hegyekben található szupertitkos páncéltermekbe is, ahol a gazdagok a Bitcoin-jaikat tartják.

A Cryptopia-ban a kriptovilág olyan híres szereplőivel találkozhatunk, mint maga Torsten Hoffmann, Andreas M. Antonopoulos és Vitalik Buterin. A film három fő részből áll, amelyek a címben is olvasható témákat foglalják magukban. Az első rész tehát a Bitcoin bemutatásáról, előnyeiről és hátrányairól szól, a másodikban a blokkláncokról és az okos szerződésekről tanulhatunk, a harmadikban pedig az internet és a blokklánc jövőjét boncolgatja Hoffmann.

 

Hol látható a film és mik a vélemények?

Te adnál egy esélyt a Cryptopia-nak? A 2020-as film az Amazon-on, valamint a cryptopiafilm.com oldalon és a Netflix-en is megtekinthető.

A filmet profi módon kutatták, forgatták és állították össze. Nem szükséges hozzá előzetes ismeret a témában és egy jól felépített történetet követ, így mindenki számára érthetőek az események. Azoknak, akik már befektettek az iparágba és a technológiába, nem tartogat sok újdonságot a film, a még "beavatatlanok" számára viszont ez egy kiváló bevezető egy olyan világba, amelyről talán már hallottak, de még nem igazán értik.

Az interneten olvasható vélemények bár többnyire azt írják, bizonyos aspektusok hiányoztak a filmből, amelyeket érdemes lett volna belefoglalni, mégis habozás nélkül ajánlják a Cryptopia-t és ahogy mi, ők is kíváncsian várják, miről fog szólni a következő filmes kezdeményezés.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.12% $63,361.1
Ethereum ETH -1.61% $3,118.45
BNB BNB -1.47% $556.8
Solana SOL -7.05% $139.06
XRP XRP -1.26% $0.4959
Dogecoin DOGE -1.97% $0.1599
Cardano ADA -2.08% $0.4583
Litecoin LTC -2.18% $78.23
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!