Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elárasztják a meme coinok a bitcoin hálózatát

Elárasztják a meme coinok a bitcoin hálózatát

A Bitcoin BRC-20 szabványon futó meme érme aktivitás népszerűsödése 541 millió dollár fölé emelte a tokenek teljes piaci értékét.

 

BRC-20 szabványra állnak a meme coinok

A mémérmék a hálózati adatok szerint sorban átállnak a BRC-20 szabványra. A trendek azt mutatják, hogy a Bitcoin-hálózaton egyfajta "BRC-20 meme őrület" van.

A mémérmék, amelyek népszerűsége az elmúlt hónapokban ugrásszerűen megnőtt, kezdik átvenni az uralmat a Bitcoin-hálózaton. Ezeket az új mémérméket az Ethereum helyett a BRC-20 szabványt használva jönnek létre, mivel ez utóbbin torlódást tapasztalnak az új tokenek miatt.

 

bitcoin brc20 I Cryptofalka

A Dune adatai szerint a BRC-20 napi mintelési díja május 7-én elérte a 247 BTC-s rekordot. A teljes díj ezekért a Bitcoin Ordinálokért 641 BTC volt. A grafikon azt mutatja, hogy e díjak jelentős tetőzése április végén történt, ami nagyjából akkor volt, amikor a Bitcoin napi tranzakciók száma az Ordinals miatt minden idők legmagasabb értékét érték el.

Emellett a Bitcoin tranzakciós díjai május 7-én átlépték a 400 BTC-t, ami 18-szoros növekedés az egy hónappal ezelőttihez képest.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Tarol a PEPE a mémek között

A BRC-20 tokenek egyértelműen átvették az uralmat a Bitcoin-hálózaton, és eddig 541 millió dolláros piaci kapitalizációt értek el. Jelenleg összesen 14 079 ilyen token van, a legtöbb közülük csupán meme érme.

Az egyik lehetséges ok, amiért a meme coinok a BRC-20-ra váltanak, az lehet, hogy a meme coinok korábban már eltömítették az Ethereum hálózatát. Az egyik népszerű meme token, a PEPE nagyban hozzájárult ehhez a helyzethez. A meme coin nemrég keltette fel a közösség figyelmét, és körülbelül 40 000%-kal emelkedett.

bitcoin brc20 I Cryptofalka

Az Ordinals és BRC-20as tokenek népszerűsége miatt a Binance leállította a BTC-kifizetéseket is. A tőzsde 12 órán belül kétszer állt le a nagy mennyiségű függőben lévő tranzakció miatt. Az, hogy ezek a mémérmék a világ legnagyobb CEX-ét is megzavarták, bizonyítja, hogy jelenleg hihetetlenül nagy a hype.

 

Már készül a BRC-21 szabvány

Míg a BRC-20 dominál a hálózaton, már folyik a munka egy új, BRC-21 elnevezésű szabványon, amit május 7-én javasoltak.

A BRC-21 lehetővé tenné, hogy más láncokon lévő tokeneket hozzanak létre és telepítsenek át a Bitcoin blokkláncára. A dokumentáció a BRC-21 szabvány fő felhasználási esetét a következőképpen írja le: "decentralizált stabilcoinok telepítése a Lightning Network-re vagy hasonló fizetési protokollokra".

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.43% $61,846.69
Ethereum ETH -0.31% $3,415.71
BNB BNB -0.20% $409.3
Solana SOL 0.36% $128.73
XRP XRP 0.18% $0.6285
Cardano ADA -2.52% $0.7295
Dogecoin DOGE -3.63% $0.1375
Litecoin LTC 1.30% $91.88
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!