Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Felrobbant és 150%-ot emelkedett az Ordi árfolyama

Felrobbant és 150%-ot emelkedett az Ordi árfolyama

Az Ordi árfolyam változása jelzi a piaci elfogadás növekedését az Ordinals technológia iránt, új lehetőségeket mutatva a Bitcoin hálózatán.

Az Ordi Árfolyamának Meteorikus Emelkedése

2023 elején robbant be a köztudatban az Ordinals elmélet, ami teljes egészében felforgatta a Bitcoin blokkláncát. Segítségével már a Bitcoin hálózatán is lehet NFT-ket és altcoinokat létrehozni.

Az Ordinals szegmens első projektjének, az Ordi-nak pedig mondhatni a mostani Bitcoin emelkedéssel párhuzamosan felrobbant az árfolyama. Egy Ordi ára 1 hét alatt durván 150%-ot emelkedett.

Ordi árfolyam grafikon 2023 december.jpg

Év elején még csupán néhány dollárt, ma viszont már 50 dollárt is kell fizetnünk egyetlen Ordi tokenért. Ezzel pedig már a top100-as marketcap listán az 58. helyen van jelenleg az Ordi. Aki pedig velünk tartott ezen időszak alatt, könnyen tízszerezhetett vele.

Ami ez mellett is lenyűgöző, hogy szinte az Ordi volt a motsani Bitcoin emelkedésnél az egyetlen olyan altcoin, ami tudta tartani a Bitcoin emelkedésével a lépést és nem csökkent volna BTC ellenében. (pl ETHBTC, BNBBTC... mind csökkentek)

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés, tagságok banner.webp

Ordinals és BRC20: Korábbi Cikkeink Újratöltve

Mivel nagyon bullishak vagyunk az Ordinals és BRC20 projektekkel kapcsolatban, ezért viszonylag sok cikket készítettünk már a témában korábban.

De biztosan sokan vannak, akiknek még új ez a téma, ezért hozunk egy rövid felelevenítést róla:

Mi is az Ordinals?

Az Ordinals egy olyan új kezdeményezés a Bitcoin hálózaton, amely lehetővé teszi egyedi satoshik (a Bitcoin legkisebb egységei) megjelölését és azok különleges tartalmakhoz való hozzárendelését, mint például képek, szövegek, vagy akár programkódok.

Ez a folyamat nagyban hasonló a non-fungible tokenekhez (NFT-khez), amelyek először az Ethereum hálózaton váltak népszerűvé. Az Ordinals segítségével a felhasználók egyedi digitális műtárgyakat hozhatnak létre és birtokolhatnak közvetlenül a Bitcoin blokkláncon.

Mi az a BRC20?

A BRC20 a Bitcoin hálózatának egy új token standardja, amely az Ethereum ERC20 megfelelőjeként jött létre. Ez a standard lehetővé teszi a Bitcoin blokkláncon okosszerződések és altcoinok létrehozását, ami korábban csak az Ethereum és más altcoin hálózatok kiváltsága volt.

Ordinals Wallet honlap.jpg

A BRC20 tokenek kizárólag a Bitcoin hálózatán működnek, kihasználva annak biztonságát és stabilitását, miközben új funkciókat és lehetőségeket nyitnak meg a felhasználók számára.

Előrejelzésünk Bejött: Ordinals Befektetési Sikerek

A privát kereskedői csoportunkban már májusban hoztunk több ismertetőt és útmutatót is arról az előfizetőinknek, hogy hogyan tudnak Ordi-t vagy más BRC20-as coinokat is vásárolni.

Ezzel elemzőink ismét jól ráéreztek a piaci trendekre és igazán kifizetődő volt nyomonkövetni ezt a még új és születő szegmenset.

Cryptofalka discord szerver 2023 május Ordi-ról.jpg

Ez mellett számtalanszor kifejtettük az elmúlt hónapokban is, még a BRC20-as őrület alábbhagyása alatt is, hogy igazán nagy potenciál van ebben a szegmensben.

Ordinal és BRC 20 árfolyam discord.jpg

ORDIBTC bullish hangulat.jpg

Érdekel gomb I Cryptofalka

Az Ordi és az Ordinals Jövője: Mit Tartogat a Holnap?

Az Ordinals jelenleg a kriptovaluta világ egyik legdinamikusabban fejlődő szegmense. Ezen projektek, melyek a Bitcoin hálózatán alapulnak, a digitális műtárgyak és a tokenizáció terén nyújthatnak új lehetőségeket.

Az Ordi árfolyamának lenyűgöző emelkedése nem csupán a piaci érdeklődést tükrözi, hanem azt a potenciált is, amit a befektetők felismernek benne. Ez az optimizmus jelzi, hogy hosszú távon komoly befektetési lehetőségeket látunk az Ordinals technológiában és annak alkalmazásaiban.

Bitcoin Spot ETF elfogadása.webp

A szegmens valószínűleg továbbra is még spekulatív marad, és mint minden új kriptovaluta esetében, itt is jelen vannak a kockázatok. Azonban az Ordi, mint a szegmens éllovasa, már bizonyította, hogy képes stabil növekedést produkálni, ami vonzó lehet a hosszú távra tervező befektetők számára. 

A Bitcoin hálózatra épülő technológiai alapok és a folyamatos fejlesztések azt sugallják, hogy az Ordinals, az Ordi és a BRC20 jövője ígéretes lehet.

Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.55% $57,088.78
Ethereum ETH 2.03% $3,244.5
BNB BNB -1.73% $394.97
Solana SOL -1.62% $108.55
XRP XRP 6.64% $0.5879
Cardano ADA 0.75% $0.6248
Dogecoin DOGE 9.13% $0.09752
Litecoin LTC 2.68% $74.02
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!