Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ordinals Wallet, kapu a BRC20 és a BTC ökoszisztéma világába

Ordinals Wallet, kapu a BRC20 és a BTC ökoszisztéma világába

Merülj el az Ordinals Wallet segítségével a BTC hálózaton ébredező Ordinals és BRC20 őrületben, és fedezd fel az altcoinok új világát.

Továbbra is virágzik az Ordinals és a BRC20

Az Ordinals és a BRC20-as világ megismertetése után, ma egy olyan kriptovaluta tárcát mutatnánk be nektek, amely segítségével belekezdhettek a Bitcoin ezen új világába.

Az Ordinals egy olyan új kezdeményezés a Bitcoin hálózaton, amely lehetővé teszi egyedi satoshik (a Bitcoin legkisebb egységei) megjelölését és azok különleges tartalmakhoz való hozzárendelését, mint például képek, szövegek, vagy akár programkódok.

Ez a folyamat nagyban hasonló a non-fungible tokenekhez (NFT-khez), amelyek először az Ethereum hálózaton váltak népszerűvé. Az Ordinals segítségével a felhasználók egyedi digitális műtárgyakat hozhatnak létre és birtokolhatnak közvetlenül a Bitcoin blokkláncon.

Mi az az Ordinals Wallet?

Az Ordinals Wallet, mint az ordinals és a BRC20 őrület kulcsfontosságú eleme, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a Bitcoin blokkláncán kereskedjenek ezekkel az új típusú digitális valutákkal.

Az Ordinals Wallet egy olyan non-custodial tárca, ahol csak mi magunk rendelkezünk a tárca feletti privát kulccsal. Így közvetítők nélkül végezhetünk tranzakciókat és cserélhetünk kriptovalutákat vagy akár NFT-ket.

Ordinals Wallet honlap.jpg

Az Ethereum vagy a Solana hálózatain lévő NFT-knél a képek vagy videók egy központosított szerveren tárolódnak, majd hashelés után a blokklánc hivatkozza meg ezeket a digitális tartalmakat. Ez azt jelenti, hogy az NFT-k vizuális elemei továbbra is sebezhetőek a központosított adatbázisnak köszönhetően. Ugyanis a blokklánc maga gyakorlatilag egy linkelt tárol csak.

Az Ordinals Wallet és ezen technológia esetében azonban minden, ami a tárcában és a marketplacen található, az a Bitcoin blokkláncán létezik. Nincs hash hivatkozás valamilyen képre egy központosított szerveren, hanem a kép közvetlenül a láncra kerül.

Biztonságos tranzakcióktól a rugalmas eszközkezelésig

A Bitcoin hálózat segítségével az Ordinals felhasználói pedig ugyanazt a biztonsági szintet kapják, mint amit maga a Bitcoin is képvisel. Az Ordinals Wallet egyik kiemelkedő jellemzője a biztonságos tranzakciók lehetősége.

A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a Bitcoin blokkláncán végezzenek tranzakciókat, ezzel minimalizálva a biztonsági kockázatokat.

BRC20 és Ordinals.jpg

Ez a fajta tranzakciós rendszer nem csak a hagyományos kriptovaluta tranzakciókra, hanem az NFT-k adásvételeire is kiterjed.

Így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy minden tranzakciójuk nyomon követhető, biztonságos és átlátható módon történik a legnagyobb blokkláncon keresztül.

Ki tudja hova fut ki az Ordinals technológia

Az biztos, hogy mind az Ordinals Wallet, mind az Ordinals még viszonylag gyerek cipőben jár. Egy jelenleg is születő és fejlődő ágazatról van szó, amiről egyelőre még nem tudhatjuk, hogy hova is fog kifutni.

Mindenesetre érdemes képben lenni ezzel az új kripto piaci szegmenssel, ugyanis még nagyon az elején járunk, de akár lehet ez a szegmens lesz a következő bika piac nyertese.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.98% $65,542.84
Ethereum ETH -3.46% $3,441.49
BNB BNB -1.82% $593.36
Solana SOL -7.74% $136.01
XRP XRP 0.46% $0.491
Dogecoin DOGE -9.16% $0.1221
Cardano ADA -7.56% $0.3792
Litecoin LTC -5.60% $73.39
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!