Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Ferrarinál mostantól kriptovalutában is fizethetsz

A Ferrarinál mostantól kriptovalutában is fizethetsz

A Ferrari luxusautó-gyártó bejelentette, hogy az Egyesült Államokban elfogadja a Bitcoin, Ethereum és USDC fizetési módokat járműveiért.

Kriptovalutás fizetés a Ferrarinál

A Ferrari bejelentette, hogy az Egyesült Államokban szívesen fogadja a kriptovalutás fizetéseket az autóira, és hamarosan az európai piacra is ki kívánja terjeszteni ezt a szolgáltatást. A leendő vásárlóknak lehetőségük lesz arra, hogy Bitcoin, Ethereum és USDC felhasználásával vásárolják meg a járműveket.

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

Ez a nem várt lépés megkülönbözteti a Ferrarit néhány olyan nagyvállalattól, amelyek a kriptovaluták volatilitása és a szabályozási bizonytalanságok miatt vonakodnak jelenleg a kriptovaluták felkarolásától. Miért döntött mégis úgy a vállalat, hogy bizalmat szavaz a digitális fizetési eszközöknek?

Ez a Ferrari célja a kriptovaluta elfogadással

A Ferrari marketing és kereskedelmi igazgatója, Enrico Galliera kifejtette, hogy ez a kriptoadoptáció összhangban van a vállalat 2030-as szén-dioxid-semlegességi céljával, és hozzátette, hogy a lépést a kriptovaluta fizetési lehetőségek iránti növekvő piaci és kereskedői igények is ösztönözték.

ferrari kriptovaluta I Cryptofalka A digitális pénzek integrálása egyúttal a jelentős kriptopénzvagyonnal rendelkező fiatal befektetők vonzására irányuló törekvés is. A Ferrari célja a fiatalabb közönség megszólítása, beleértve a hagyományos befektetőket is, akik diverzifikálni szeretnék portfóliójukat. Galliera elmondta:

"A döntés segít kapcsolatot teremteni olyan emberekkel, akik nem feltétlenül az ügyfeleink, de talán megengedhetnek maguknak egy Ferrarit".

A neves luxusautógyártó a jövő év első negyedévére vezeti be Európában a kriptovalutás fizetéseket. A vállalat tervei között szerepel más kripto-barát régiókban való terjeszkedés is.

Korábban a Tesla is elfogadta a Bitcoint

A Ferrari a BitPay, egy BTC fizetési vállalattal kötött partnerséget, hogy megkönnyítse a kriptovaluta fizetéseket. A vezérigazgató megerősítette, hogy a Ferrari nem fog további díjakat kivetni a kriptopénz tranzakciókért. A vállalat elmondása szerint a BitPay a kriptopénzfizetéseket hagyományos fiat valutára konvertálja, így szigetelve el a kereskedőket az iparágban rejlő volatilitástól. A Ferrari azonban nem az első luxusautó-gyártó, amely elfogadja a Bitcoint. Tavaly az elektromos járművek óriása, a Tesla rövid ideig elfogadta a digitális eszközt, de környezetvédelmi aggályok miatt felhagyott a fizetési modellel. Ennek ellenére az Elon Musk vezette vállalat még mindig jelentős mennyiségű BTC-vel rendelkezik.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.51% $66,503.7
Ethereum ETH 7.12% $3,257.94
BNB BNB 4.59% $583.05
Solana SOL 7.98% $154.28
XRP XRP 5.79% $0.5171
Dogecoin DOGE 6.06% $0.165
Cardano ADA 4.93% $0.4914
Litecoin LTC 3.09% $81.87
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!