Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ilyen autót vehetsz 2022-re 1 Bitcoinból a Kraken CEO szerint

Ilyen autót vehetsz 2022-re 1 Bitcoinból a Kraken CEO szerint

A Kraken kripto-tőzsde vezérigazgatója szerint, a dollár értéktelenedésének köszönhetően később akár Lamborghinit és Bugattit is vehetünk 1 Bitcoinért. 

 

Egyre többet ér 1 Bitcoin

A Bloombergenk adott interjúban Jesse Powel, a Kraken tőzsde igazgatója, hangsúlyozta a fiat devizák hosszútávú inflációs jellegét. Arra a kérdésre válaszolva, hogy mit jósol a Bitcoinnak hosszú távon, így válaszolt:

Azt hiszem, azt mondtam korábban, hogy a Bitcoin a végtelenségig fog menni. Ezt nehéz ugyan megérteni, mert dollárban mérjük az árfolyamot. 

Bitcoin Lamboért I Cryptofalka

Alternatív mérőeszközt társítva a Bitcoinhoz, Powel feltételezi, hogy a Bitcoin értéke az év végére a jelenlegi ‘áráról’ vagy úgy is mondhatjuk, hogy “Tesla Model 3 értékéről 1 Bitcoin / Lambo-ra illetve kis idővel később 1 Bitcoin / Bugatti-ra is emelkedhet.

A kripto-közösség számára az ilyen típusú eszközöket könnyebb mérni Bitcoinnal szemben, mert soha nem lehet tudni hol lesz a dollár értékének az alja. Egy év múlva tízszer annyi amerikai dollár lehet forgalomban, tehát nagyon nehéz mérni a Bitcoint a dollárral szemben. - nyilatkozta Powel

Míg a Bitcoin 2019 nagy részében és 2020 első felében egy használt 2010-es Honda Civic árát érte, addig a mostani 60 00$-os árfolyam mellett már bőven egy új Teslát vesz belőle az ember. Amúgy ezt 2021-ben már ténylegesen meg is teheti valaki, ugyanis a Teslánál már Bitcoinnal is lehet fizetni.

 

Az Ethereum is fontos eszközzé vált

Powel az Ethereumról is pozitívan vélekedett. Hangsúlyozta fontosságát, kijelentve, hogy napjainkban az NFT tevékenysége segíti elő a hálózat fontosságát. Az ETH2 várható bevezetése is jó hatással van a legnagyobb altcoinra, ugyanis a stakeléssel lekötött Ethereumok ideiglenesen ki vannak vonva a forgalomból, ami árfelhajtó hatással van az eszközre. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

A Polkadot is egyre erősödik

Míg az Ethereum megteremtette az okosszerződések és a DeFi világát, addig vannak hasonló hálózatok is, amelyek hasonlóan jól teljesítenek és egyre fontosabbak az ökoszisztéma számára. Powel kijelentette, hogy a Polkadot hálózat a skálázhatóságának és alacsony díjainak köszönhetően a “következő Ethereum” lehet.

Polkadot I Cryptofalka Forrás: https://en.cryptonomist.ch/

Nagyon sok érme kerül forgalomba a Polkadot hálózaton, és azt hiszem, hogy sok jó dolgot fogunk még látni. - mondta a Kraken igazgatója. 

A Polkadot a gyorsaságra és a hatékonyságra törekszik “parachain” technológiát használva, ahol több hálózati elösztóközpont (shardok) dolgozik együtt párhuzamosan.

Bár az Ethereum 2 hálózat is a shardhok bevezetésével szeretné elérni a gyorsaságot és a nagyobb skálázhatóságot, Vitalik Buterin, az Ethereum hálózat alapítója, egy hét eleji interjúban azt nyilatkozta, hogy ők most inkább a két Ethereum hálózati összeolvadásán dolgoznak. 

 

Összefoglalva

Láthatjuk, hogy mind a Bitcoin, mind a nagyobb piaci kapitalizációval és egyedi tulajdonságokkal rendelkező blokklánchálózatok egyre fontosabbak az ökoszisztémának. Egyre több új, és hasznos technológiai újítás érkezik. A fejlesztők, a meglévő blokklánc hálózat egyre jobbá tétele mellett arra törekednek, hogy hasznos újításokat vezessenek be, csökkentve a piaci különbségeket a Bitcoin és az altcoinok között. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.39% $67,117.57
Ethereum ETH 0.62% $3,119.45
BNB BNB -0.26% $579.51
Solana SOL 0.93% $174.23
XRP XRP -0.28% $0.5222
Dogecoin DOGE 0.09% $0.1551
Cardano ADA -0.59% $0.4805
Litecoin LTC 0.26% $84.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!