Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mit kérdeznél Satoshi Nakamoto-tól?

Mit kérdeznél Satoshi Nakamoto-tól?

A privát kulcsoktól és a bányászattól kezdve a mesterséges intelligenciáig számtalan kérdés várna a Bitcoin feltalálójára.

 

Miért pont Satoshi Nakamoto?

A Bitcoin (BTC) kezdete óta eltelt több mint 10 év után, álnevű alkotója, Satoshi Nakamoto kiléte továbbra is rejtély. Mivel a kriptotér inspiráló figurája, a Cointelegraph megkérdezte a Twitter felhasználókat, milyen kérdéseket tennének fel Nakamoto-nak, ha lehetőségük lenne beszélgetni vele. A közösség tagjai a privát kulcsaiktól és a Bitcoin bányászattal kapcsolatos gondolataiktól kezdve az emberiség feletti irányítást átvenni próbáló mesterséges intelligenciával kapcsolatos összeesküvés-elméletekig megosztották a Bitcoin alkotóhoz intézett legszínesebb kérdéseiket.

Egy Twitter felhasználó azt válaszolta, hogy különféle témákról beszélgetne Nakamoto-val a gazdaságtól kezdve a kódoláson át egészen az univerzummal, az élettel és az egészséggel kapcsolatos nézőpontjáig. A közösség tagja ezt azzal indokolta, hogy "mindennel kapcsolatban meg kell hallgatni egy ragyogó elmét".

Nakamoto | Cryptofalka coingeek.com

 

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Mik voltak a legfontosabb kérdések?

Egy másik közösségtag felvetette a Bitcoin bányászat témáját. A Twitter felhasználó azt mondta, hogy megkérdezné Nakamoto-t a kevésbé energiaigényes alternatív blokkláncokkal kapcsolatos gondolatairól és arról, hogy alkalmasnak találná-e azt a Bitcoin lehetséges helyettesítésére. Eközben egy másik hozzászóló is felvetette a BTC alkotójának elképzeléseit a jelenlegi állapottal kapcsolatban: Olyan most a Bitcoin, amilyennek akarta, vagy rossz útra tért az alkotása?

Egy felhasználó felhozta az elveszett Bitcoin visszaszerzésének témáját. Azt mondta, megkérdezné Nakamoto-t, hogy van-e mód az elveszett BTC visszaszerzésére. Továbbá sokan úgy vélik, hogy a Bitcoin az infláció elleni fedezetként szolgálhat a korlátozott kínálat miatt. Ez az oka annak, hogy egy másik hozzászóló felvetette azt a kérdést, hogy a közvélemény hogyan értelmezi a pénzt és a hiányt.

A közösség egyik tagja megkérdezné Nakamoto-t, számított-e valaha arra, hogy a tömegek keveset fognak érteni a pénzügyi fogalmakhoz és a hiányhoz. Mindez azt sugallja, hogy ha az emberek megértenék ezeket a témákat, mindenütt elterjedne Bitcoin, és elhagynák az emberek az inflációs valutákat.

Nakamoto | Cryptofalka newsbtc.com

Ahogy a Twitter thread-re egyre több válasz érkezett, a hozzászólók kreatívabbak és disztópikusabbak lettek. Az egyik felhasználó azt írta, megkérdezné Nakamoto-t, hogy ő egy mesterséges intelligencia létformája-e, amely a jövőből teleportált, hogy egy decentralizált számítástechnikai infrastruktúrát építsen és "átvegye az irányítást az emberiség felett".

Ezeken kívül az egyik legtöbbet feltett kérdés a Bitcoin alapító privát kulcsainak elkérése körül forgott. Végül is Satoshi Nakamoto pénztárcájában a feltételezések szerint körülbelül 1,1 millió BTC van, ami a jelenlegi piaci áron 22,5 milliárd dollárt, a valuta történelmi csúcsán pedig 77,6 milliárd dollárt ért.

 

Záró gondolatok

Az egyik legjelentősebb kriptoprojekt, amely a Bitcoin példáját követte, az Ethereum intelligens szerződéses platform. Natív tokenje, az Ether (ETH) jelenleg a második legértékesebb kriptoeszköz a piaci kapitalizációt tekintve.

Júliusban a Cointelegraph megkérdezte a közösséget, hogy szerintük az ETH-nak van-e esélye valaha is felülmúlni a BTC-t. Míg egyesek úgy vélik, hogy az ETH-ban megvan a lehetőség arra, hogy a kriptopiac legjobbja legyen, mások úgy vélik, hogy mindig a Bitcoin lesz a "király".

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.31% $67,101.29
Ethereum ETH 0.63% $3,122.36
BNB BNB -0.15% $580.59
Solana SOL 0.36% $173.8
XRP XRP -0.30% $0.5223
Dogecoin DOGE -0.56% $0.1552
Cardano ADA -0.69% $0.4811
Litecoin LTC 0.21% $84.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!