Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mit rejt az első ismert Satoshi email?

Mit rejt az első ismert Satoshi email?

Satoshi az emailben elárulja, hogyan tervezi egy olyan tanulmány kiadását, amely Dai ötletét kibővítve egy teljes, működő rendszert hoz létre.

Új Satoshi emlék került napvilágra

Napvilágot látott egy korábban nyilvánosságra nem hozott e-mail, amelyet a Bitcoin (BTC) névtelen megalkotója, Satoshi Nakamoto küldött. A Wei Dai informatikusnak küldött e-mail 2008. augusztus 22-én kelt, és lenyűgöző betekintést nyújt a Bitcoin, a pénzügyi világot forradalmasító kriptopénz kifejlesztésének korai szakaszába.

banner I Cryptofalka

Nakamoto elárulta, hogy Adam Back, a Hashcash mögött álló kriptográfus észrevette a hasonlóságokat Dai munkája és Satoshi projektje között, ami arra késztette, hogy Satoshit Wei Dai weboldalára irányítsa.

A Bitcoin történelem egy darabja

Az e-mail egyik legfontosabb eleme Satoshi kérése, hogy tájékoztassa Wei Dai B-money oldalának megjelenési évéről. Ezt az információt azért szeretné megkapni, hogy megfelelő idézeteket tudjon közeljövőben megjelenő tanulmányában feltüntetni.

Satoshi email I Cryptofalka

Satoshi továbbá egy linket ad "Elektronikus készpénz megbízható harmadik fél nélkül" című tanulmányának egy előzetes tervezetéhez. Arra bátorítja Dai-t, hogy töltse le ezt a tervezetet, és ossza meg bárkivel, akit érdekelhet.

Satoshi tanulmányának összefoglalója felvázolja az általa megoldani kívánt fő problémát: az elektronikus készpénz tisztán peer-to-peer változatának szükségességét, amely lehetővé tenné, hogy az online fizetések közvetlenül, pénzügyi közvetítők nélkül történjenek egyik féltől a másikhoz. Satoshi megoldási javaslata digitális aláírást és egy egyenrangú hálózatot használ.

Satoshi személyazonossága továbbra is rejtély

Az e-mail egy érdekes darabkával bővíti Satoshi kirakós játékát, és értékes történelmi betekintést nyújt a kriptopénz kezdeti időszakába. A web3 térsége folyamatosan fejlődik és terjeszkedik, de ezeknek a történelmi leleteknek a feltárása fényt derít a technológiának az eredetére és az innovatív elmékre, akik életre hívták.

Bár Satoshi valódi személyazonossága továbbra is rejtély marad, a pénzügyi és technológiai világhoz való hozzájárulása továbbra is érvényesül, amit a Bitcoin sikere is bizonyít, amely befektetési eszközként és lehetséges értékőrzőként jelent meg.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.66% $61,342.67
Ethereum ETH -1.55% $3,026.18
BNB BNB -0.70% $533.92
Solana SOL 1.05% $135.46
XRP XRP 1.03% $0.4997
Dogecoin DOGE -3.00% $0.1501
Cardano ADA -0.65% $0.4511
Litecoin LTC 0.80% $79.81
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!