Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
NFL irányító Tom Brady 1 Bitcoint ad egy rajongójának

NFL irányító Tom Brady 1 Bitcoint ad egy rajongójának

NFL irányító Tom Brady 1 bitcoint ad egy rajongójának egy számára kimondottan fontos, történelmi labdáért.

 

Egy szurkoló kapta a történelmi és igazán drága labdát

Minden idők legjobbja megjutalmazta a Tampa Bay Buccaneers egyik szurkolóját, miután Mike Evans tévedésből átadta neki a labdát egy történelmi touchdown után. A Tampa Bay Buccaneers irányítója, Tom Brady majdnem elvesztette a híres labdát a 600. touchdown-passza után, és most fizet is érte… Bitcoinban.

A vasárnapi Buccaneers-Chicago Bears mérkőzésen Brady pályafutása 600. touchdown-passzát dobta csapattársának, Mike Evansnek, aki láthatóan nem érezte át a labda jelentőségét, és odaadta azt Byron Kennedynek, egy Evans mezt viselő szurkolónak.

Ken Goldin, a Goldin Auctions sportemléktárgyak árverezésével foglalkozó cég alapítója szerint a labda értéke 500.000 és 900.000 dollár között lehet. Úgy tűnt, a szurkoló lemond a labdáról, egy ígéretért cserébe, miszerint találkozhat az irányítóval. Brady azonban később a Monday Night Football című műsorában elárulta, hogy a rajongónak 1 BTC-t ajánlott fel a labdáért cserébe.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

"Rengeteget tárgyaltunk annak érdekében, hogy visszakapjuk a labdát" - mondta Brady. "Byron rájött, hogy minden eszközét elvesztette, amint visszaadta a labdát [...] Én is adok neki egy Bitcoint. Az is elég király. A nap végén szerintem még így is elég jól jár".

https://twitter.com/TomBrady/status/1452783111897554950

A Tampa Bay Times riportere, Rick Stroud szerint a Buccaneers beleegyezett abba is, hogy Kennedy két dedikált csapatruhát, egy sisakot Brady autogramjával. Pluszban egy Mike Evans játékcipőt és mezt kaphat, emellett bérletet az idei és a jövő évi szezonra, valamint 1000 dollárért vásárolhat a csapat boltjában. Még ha a BTC árfolyama valószínűleg emelkedni fog is, az interneten sokan rámutattak arra, hogy a Kennedynek felajánlottak értéke meg sem közelíti a történelmi labda értékét.

Brady egyike a sok kripto-barát profi sportolónak. Elindította saját, Autograph nevű, NFT platformját - ahol a 600. touchdown labdát tervezi NFT-ként elárverezni -, és szponzorációs szerződést kötött az FTX kriptotőzsdével.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a Bitcoin felezés (halving)? Bitcoin

A Bitcoin felezés 4 évente történik, ekkor a bányászoknak járó Bitcoin jutalmak mennyisége megfeleződik, mely több szempontból is fontos esemény.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.54% $61,205.22
Ethereum ETH -3.16% $2,979.31
BNB BNB 0.23% $544.63
Solana SOL -6.30% $130.83
XRP XRP -1.76% $0.4905
Dogecoin DOGE -6.37% $0.1451
Cardano ADA -3.14% $0.442
Litecoin LTC 0.98% $79.48
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!