Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Normalizálódni látszik a Bitcoin hashrate a kínai törés után

Normalizálódni látszik a Bitcoin hashrate a kínai törés után

A Bitcoin hashrate lassan kezd helyreállni a kínai bányászatban bekövetkezett törésből. 

 

Több, mint fél év is lehet mire visszaáll a Bitcoin hashrate a korábbi szintre

A Bitcoin hash kapacitása egyik napról a másikra 5%-kal lett magasabb, számolt be róla a Ycharts. A napokban 104 EH / s támogatja a hálózatot, ami azt jelzi, hogy Kína lassan felépült egy kemény megtorpanás után, amely sok Bitcoin-bányászt küldött offline állapotba. A múlt héten, a hash arány 17% -kal csökkent, miután a kínai állam betiltotta a Bitcoin bányászatot. A bezárás 26 bányaüzemet érintett.

Bitcoin hashrate I Cryptofalka Forrás: https://www.koinal.io/

A Bitcoin árában is megmutatkozó hashrate csökkenés némileg kezd normalizálódni. A kínai bányászok áttelepültek Észak-Amerikába és Kazahsztánba. A hálózat hash aránya még mindig 1,68% -kal alacsonyabb, mint tavaly ilyenkor. Colin Wu kínai blokklánc-újságíró Twitteren ezt írta: “ha Kínában lazítanának a szabályokon, akkor is nagyjából fél évbe telne visszatérni a korábbi 130E / s szintre.

https://twitter.com/WuBlockchain/status/1408688960478474241

Wu ma reggeli tweetje óta a Bitmain tulajdonában lévő kínai Antpool kínai bányafarm 1200 PH / s-mal (kvadrillió hash / másodperc) esett vissza, ezzel a ViaBTC nevű másik kínai bányapool vette át az első helyet. Wu esetében a számok továbbra is elválaszthatatlan kapcsolatot mutatnak a kriptográfia és a kínai politikai döntések között. "Nem becsülhetjük le Kína befolyását a kriptopénziparra" - tweetelt.

https://twitter.com/WuBlockchain/status/1408699752141582340

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A jelenlegi kínai szigorú fellépés május közepén kezdődött, amikor az ország három fő fizetési szövetsége megerősítette a 2017-ben hozott tiltó törvényeket. 

A bejelentést követően a Bitcoin ára 30% -kal 40 ezer dollárról 30 415 dollárra mérséklődött. Annak ellenére, hogy a hír viszonylag ártalmatlannak tűnt, a Bitcoin árfolyama még messze nem állt helyre, áprilisban, a mindenkori csúcs 64 800 dollár volt. Jelenleg ennek kevesebb mint felével kereskedik: 31 158 dollár.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.11% $65,719.26
Ethereum ETH -3.82% $3,453.59
BNB BNB -1.40% $597.29
Solana SOL -7.56% $137.54
XRP XRP 0.70% $0.4939
Dogecoin DOGE -9.62% $0.1224
Cardano ADA -7.81% $0.3805
Litecoin LTC -5.89% $73.54
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!