Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Soros György befektetési alapja is beszáll a Bitcoinba

Soros György befektetési alapja is beszáll a Bitcoinba

A Bitcoin és egyéb kriptográfiai kereskedés mellett, a Soros Alapkezelő állítólag blokklánc-központú cégek felvásárlásáról is tárgyal. 

 

Soros Alapkezelő belép a Bitcoin és kriptovaluták piacára

A TheStreet pénzügyi hírportál szerint, a Soros Fund Management, a milliárdos Soros György magánbefektetési cége a digitális eszközök megismerése részeként kereskedik Bitcoinnal (BTC). 

Az ügyben érintett emberek az újságnak elmondták, hogy a múlt héten, a Soros Alapkezelő befektetési igazgatója adott zöld utat a Bitcoin és esetleg más kriptovaluták kereskedelmére. A névtelenségét kérő forrás szerint, Dawn Fitzpatrik és csapata, már egy jó ideje tanulmányozzák a kriptovalutákat. A kriptovalutákkal való kereskedelem tehát nem csak szárnypróbálkozás az Soros Alapkezelő számára, pontosan tudják mit csinálnak. 

Soros Alapkezelő Bitcoint kezel I Cryptofalka Forrás: https://cryptopotato.com/

A TheStreet felvette a kapcsolatot a Soros Alapkezelő szóvivőjével, de nem kívánt nyilatkozni. Állítólag Fitzpatrik tárgyalásokat folytat blokklánc-alapú vállalkozások zártkörű részesedésének megszerzéséről is. Bár ezen cégek nevét nem közölték. Soros Alapkezelő számos olyan vállalkozásba fektetett már pénzt, amely kincstári tartalékait Bitcoinba fektette. Az Alapkezelő egyike volt a New York Digital Investment Group, ismertebb nevén NYDIG 200 millió dolláros finanszírozói közül, amiben a MassMutual, a Morgan Stanley és a Stone Ridge Holdings Group is részt vett. Abban az időben az NYDIG társalapítója és vezérigazgatója, Robert Gutmann azt nyilatkozta, hogy teljesen világos, hogy a Bitcoin intézményi elfogadása növekszik.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A hír körbe járt a twitteren a kripto-közösségben is. A vélemények megoszlanak. A Soros Alapkezelő Bitcoin befektetéseit nem feltétlenül kell pozitívan kezelni, tekintettel arra, hogy Soros a hírnevét azzal alapozta meg, hogy spekulációi miatt 1992-ben rövidre zárta a brit fontot és gyakorlatilag megtörte az angol bankokat. 

https://twitter.com/APompliano/status/1410307069383749635

Ennek ellenére Fitzpatrik az elmúlt hónapokban kedvezően nyilatkozott a Bitcoinról. Márciusban elmondta, hogy a kriptovaluták olyan „inflexiós (forduló) ponton vannak”, amely a jövőben nagyobb elfogadást katalizálhatnak. "Beruháztunk kriptográfiai infrastruktúrába, mert úgy gondoljuk, hogy az ipar fordulópont előtt áll" - mondta a Bloombergnek márciusban.

Nem világos, miért választotta a Soros Alapkezelő a kriptovaluta piacot. A milliárdos befektető 2018-ban buboréknak nevezte a Bitcoint. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.67% $66,642.86
Ethereum ETH 1.44% $3,618.2
BNB BNB 0.26% $609.8
Solana SOL 3.63% $150.64
XRP XRP -0.55% $0.4882
Dogecoin DOGE 0.09% $0.1368
Cardano ADA 0.57% $0.4161
Litecoin LTC -0.44% $78.84
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!