Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Teslánál újraindulhat a Bitcoinos fizetési lehetőség

Teslánál újraindulhat a Bitcoinos fizetési lehetőség

A Tesla úgy véli a kriptovaluták hosszú távon a készpénz likvid alternatívájaként jelennek meg, ezért újraindulhat a Bitcoinos fizetési lehetőség.
 
 

Hosszútávú potenciált lát a Tesla a kriptovalutákban

A Tesla, a nagy elektromosjármű-gyártó, amelynek élén a Dogecoin hívő Elon Musk áll, arra utalt, hogy hamarosan megpróbálhatja visszaállítani a kriptofizetések támogatását.
 
Tesla eladja a Bitcoint | Cryptofalka Forrás: https://www.bloomberg.com/
 
Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) benyújtott negyedéves beadványában a cég kijelentette, hogy „a jövőben újraindíthatja a kriptovalutákkal folytatott tranzakciók gyakorlatát”, ami azt sugallja, hogy a Tesla a digitális eszközök felhasználásával végrehajtott támogatási vásárlások újraindítását tervezi.
 
A vállalat emellett kifejezte hosszú távú hitét a kriptoeszközökben, mint értéktárolóban és fizetőeszközben, és kijelentette:
„Hiszünk a digitális eszközökben rejlő hosszú távú potenciálban, mind befektetésként, mind a készpénz likvid alternatívájaként.”
A Tesla korábban pártolta a Bitcoin fizetést az elektromos járművek vásárlásaiért ez év január és március között. A lépés a Tesla szélesebb körű Bitcoin felkarolásának része volt, és a cég 2021 első negyedévében 1,5 milliárd dollár értékben fektette be tartalékai egy részét BTC-be.
A Bitcoin fizetéssel azonban gyorsan felhagytak, miután a céget kritizálták a BTC elfogadása miatt, mert úgy vélik, hogy a Bitcoin Proof of Work algoritmusa, amivel az új coinok előállítása történik negatív hatással van a környezetre.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 

 

Szárnyal a Tesla, amihez a Bitcoin készletük áremelkedése is nagyot lökött

Júniusban Elon Musk vezérigazgató jelezte, hogy a Tesla fontolóra veszi a Bitcoin fizetések támogatásának újraindítását, ha a Bitcoin hálózati hash arányának legalább a felét megújuló energia hajtja. A mostani jelentéssel párhuzamosan a Tesla piaci kapitalizációja meghaladta az 1000 milliárd dollárt, miután mérföldkőnek számító üzletet kötött a Hertz autókölcsönző céggel. A Tesla árfolyama először emelkedett 1 ezer dollár közelébe.
 
A Shiba Inu érmetulajdonosok legnagyobb megdöbbenésére Elon Musk ezen a hétvégén Twitteren azt írta, hogy csak Bitcoint, Ethereumot és Dogecoint birtokol. Hétfőn Shiba Inu Holder Twitter-felhasználó Twitteren üzent Elon Musknak, és megkérdezte, mennyi SHIB van a kezében, mire Musk azt válaszolta: „nincs”. „Kíváncsiságból beszereztem néhány „Bitcoin, Ethereum és Doge” nevű ascii hash karakterláncot. Ennyi” – tette hozzá.

[embed]https://twitter.com/elonmusk/status/1452334458066149377[/embed]

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.87% $60,909.39
Ethereum ETH -2.25% $2,989.02
BNB BNB -0.36% $532.88
Solana SOL 0.86% $133.11
XRP XRP 1.08% $0.4965
Dogecoin DOGE -3.42% $0.1474
Cardano ADA -1.08% $0.4444
Litecoin LTC 0.66% $79.03
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!