Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb 170 millió dollárt fektetett Bitcoinba a Square

Újabb 170 millió dollárt fektetett Bitcoinba a Square

Jack Dorsey a Square vezérigazgatója, nem hogy megduplázta a Bitcoinba fektetett összeget, hanem újabb 170 millió dollárt invesztált a kriptovalutába.

Nem csökken az intézményi befektetői kedv. Legutóbb a Tesla fektetett 1,5 milliárd dollárt Bitcoinba, előtte pedig a MicroStrategy újabb 1 milliárd dollárt. 

 

A Square társaság

A cég Egyesült Államok központú, Kanadában, Japánban, Ausztráliában, Írországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban is van kirendeltségük. Céljuk olyan eszközöket építeni, melyek részvételre sarkallják az egyéneket és a társaságokat a társadalmi felelősség vállalás terén. A CashApp alkalmazást használja arra, hogy a felhasználók kriptovalutát küldjenek vagy tároljanak. A társaság mögött a Twitter CEO-ja, Jack Dorsey áll.

 

Square 2020-ban kezdte a Bitcoin befektetést

A Square tavaly ősszel 50 millió dollárt fektetett a legnépszerűbb kriptovalutába, a Bitcoinba. Jack Dorsey a Square és a Twitter vezérigazgatója nemrég 1 BTC-t adományozott egy nonprofit szervezetnek, amelynek célja a Bitcoin technikai fejlődésének elősegítése volt. A vezető továbbra is lelkes Bitcoin fan, a Twitter profilját továbbra is a vezető kriptovaluta neve és logója díszíti.

jack dorsey bitcoin I Cryptofalka

 

Újabb Bitcoin befektetés a Square-től

A cég bejelentette, hogy 170 millió dollár értékben Bitcoint (BTC) vásárolt fel, így a cég jelenleg körülbelül 3318 Bitcoinnal rendelkezik. 

A Square korábbi 50 millió dolláros Bitcoin vásárlásával együtt december 31-i készpénz-egyenértékének és forgalomképes értékpapírjának körülbelül 5%-át képviseli. 

A Bitcoin a héten jelentősen visszaesett, és az 50.000 dolláros szint alá esett, miután rekordmagas, 58.000 dollárt ért el. A Square 170 millió dolláros vásárlása a 3318 Bitcoinra vetítve körülbelül 51.235 dollárt eredményez 1 Bitcoinra. Vagyis elmondható, hogy a vállalat próbálta felhasználni a korrekciót és felvásárolni az olcsó coinokat.

A vállalat céljával összhangban úgy véli, hogy a kriptovaluta, a gazdasági szerepvállalás eszköze, amely lehetőséget nyújt az egyének számára, hogy részt vegyenek a monetáris rendszerben, és biztosítsák saját pénzügyi jövőjüket. - áll a Square közleményében

Hozzátették: A befektetés a Square Bitcoin iránti folyamatos elkötelezettségének része. A cég folyamatosan értékeli a Bitcoin befektetéseit a többi befektetéshez képest. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.49% $61,816.77
Ethereum ETH -0.81% $3,036.46
BNB BNB 0.60% $538.17
Solana SOL 2.62% $136.65
XRP XRP 1.84% $0.5004
Dogecoin DOGE -1.43% $0.1512
Cardano ADA 0.32% $0.4532
Litecoin LTC 1.66% $80.3
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!